Tegnap teszteltem. Először negatív lett. Utána mikor megnéztem kb.1óra múlva volt benne egy halvány pozitív csík. Tudom ezt már nem lehet száz százalékosnak venni de mikor érdemes újra tesztelni?
Figyelt kérdés
2 napja késik2014. ápr. 30. 11:10
1/4 anonim válasza:
Pár nap múlva, reggel tesztelj!
Drukkolok!
2/4 anonim válasza:
Ma nem teszteltél? Képet tudsz felrakni a halványról?
3/4 A kérdező kommentje:
Ma még nem teszteltem. És sajnos nem mert már kidobtam.
Ha hétvégéig nem jön meg tesztelek megint.
2014. ápr. 30. 11:53
4/4 anonim válasza:
Szia nem el kesertiésként irom, csak hogy velem is ugyan ez történt múlthónapba, és nem volt baba. Mmegcsináltam a tesztet két nap késés után, nem volt egyből csík, majd jó fél óra óra múlva megnéztem tök véletlenül, és ott volt egy halvány csik, amit a férjem is látott.....Másnap már negativ volt, és meg is jött. Talán most nem fog :) Szoritok hogy neked baba legyen, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!