Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most akkor pozitív (lesz...

NemFogodKitalálni kérdése:

Ez most akkor pozitív (lesz majd)? Érdemes újra tesztelni?

Figyelt kérdés

Először is ne nézzetek kérlek bolondnak! :D

3 nap késéssel, de megjött. Váratlanul, semmi görcs, semmi pms tünet, semmi. Pedig görcsölni mindig nagyon szoktam, már az előtte levő este is. Most semmi.

Ma délután elkezdett furcsán fájni a hasam, de nem úgy, mint mensikor. Még mindig megvan, ma van/volt a 3.nap, de már holnapra el fog múlni. Volt itthon egy 10-es tesztem, kíváncsiságból megcsináltam a furcsa hasfájás miatt. Mensi előtt már a késésnél csináltam tesztet, full negatív, hómező lett (ugyan ez a teszt). Soha nem volt még ez a teszt nekem szellemcsíkos.

Tudom, hogy “nem szabad” szétszedni. De ahogy megcsináltam, rögtön láttam valami furcsát ott, ezért szedtem szét a tesztet. Mivel előtte volt a műanyag, fénylett és nem látszott rendesen.

Ez a kép a teszt elvégzése után 1-2 perccel készült:

[link]

Ez pedig kb 20 perccel később, ugyan az a teszt:

[link]

Szerintetek?

2023. dec. 3. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez nem pozitív. Ha tényleg van is ott valami, az szerintem legfeljebb csak kémiai miatt lehetett. Nekem ha olyan volt, akkor a késéskor nem feltétlenül látszott, pár nappal később viszont már halványan, de egyértelműen, nem így. Akárhogy is, momentán biztosan nem vagy terhes, főleg hogy menstruálsz is.
2023. dec. 4. 07:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Tökéletesen negatív.
2023. dec. 4. 08:55
 13/20 A kérdező kommentje:

Már szerintem bele bolondultam a sok negatív tesztbe 😂 de én esküszöm ezen is látok valamit ott a tesztcsík helyén 😂

Ezt rögtön akkor fotóztam, ahogy megcsináltam a tesztet. Ez nem lehet száradási csík 😂

De lehet tényleg csak kémiai (megint), és most “mutatja” azt a kevéske hormont a teszt ami termelődött…már ha….

[link]

2023. dec. 4. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Rendben van, akkor te latod. En viszont nem es a tobbi valaszolo sem. Minket nem kell gyozkodnod.
2023. dec. 4. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Ennyire görcsösen ne akarj már szaporodni. Ha terhes leszel, akkor az jól látható lesz. És még a tesztet sem kell szét operálni hozzá.
2023. dec. 4. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
Ne haragudj, de szánalmasan rá vagy görcsölve.
2023. dec. 4. 11:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez is negatív, láttam már itt kémiait, az is erősebb. Szerintem állj le a tesztelgetéssel, mert tényleg bele fogsz őrülni. Én 3 évig vártam a pozitív tesztre, elég hamar meguntam hogy 1 nap késések meg menstruáció előtt tesztelgessek, konkrétan egy utolsó nyomorék tesztem volt itthon, aminél eldöntöttem, hogy ezt már csak akkor fogom ellőni, ha tényleg 100%. 3 napos késésnél egy erős megérzés után pozitív lett.
2023. dec. 4. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Az csak a tesz teszcsík helye.
2023. dec. 4. 15:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Vegyél m@sfajta tesztet, lehet ez a sorozat ilyen, de ha terhes lennél az 1 nap alatt is erősödne
2023. dec. 4. 19:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Azóta is ilyen furán görcsölget a hasam. Mintha feszülne a méhem, hasonló, mint mensi előtt. Nem tudom mitől lehet ez.
2023. dec. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!