Ez most akkor pozitív (lesz majd)? Érdemes újra tesztelni?
Először is ne nézzetek kérlek bolondnak! :D
3 nap késéssel, de megjött. Váratlanul, semmi görcs, semmi pms tünet, semmi. Pedig görcsölni mindig nagyon szoktam, már az előtte levő este is. Most semmi.
Ma délután elkezdett furcsán fájni a hasam, de nem úgy, mint mensikor. Még mindig megvan, ma van/volt a 3.nap, de már holnapra el fog múlni. Volt itthon egy 10-es tesztem, kíváncsiságból megcsináltam a furcsa hasfájás miatt. Mensi előtt már a késésnél csináltam tesztet, full negatív, hómező lett (ugyan ez a teszt). Soha nem volt még ez a teszt nekem szellemcsíkos.
Tudom, hogy “nem szabad” szétszedni. De ahogy megcsináltam, rögtön láttam valami furcsát ott, ezért szedtem szét a tesztet. Mivel előtte volt a műanyag, fénylett és nem látszott rendesen.
Ez a kép a teszt elvégzése után 1-2 perccel készült:
Ez pedig kb 20 perccel később, ugyan az a teszt:
Szerintetek?
Már szerintem bele bolondultam a sok negatív tesztbe 😂 de én esküszöm ezen is látok valamit ott a tesztcsík helyén 😂
Ezt rögtön akkor fotóztam, ahogy megcsináltam a tesztet. Ez nem lehet száradási csík 😂
De lehet tényleg csak kémiai (megint), és most “mutatja” azt a kevéske hormont a teszt ami termelődött…már ha….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!