Második baba egy 2 éves mellé?
Pozitív lett a tesztem, pedig a férjem hallani sem akar még egy gyerekről.
Most lett 2 éves a kisfiunk, szóval még a 3. születésnapja előtt születne meg a pici.
Én nagyon örülök neki, mert szerettem volna második babát, de még nem szóltam róla.
Szerintem el akarja majd vetetni, de én ebbe nem fogok belemenni.
Egyébként gyógyszert szedek, rendesen minden este ugyanabban az időpontban (ezt azért írom le, hogy rendesen védekeztünk)
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy alakult? Ha megtartottad a babát, végül milyen lett a kapcsolatod a partnereddel?
most mi a kérdés? hogy milyen ekkora különbséggel, vagy hogy jó e elitkolni/megtartani egy nem kívánt babát?
Elsőhöz hozzá tudok szólni. Nehéz. Pokoli nehéz. Nálunk 2,5 év van köztük.
Másodikhoz csak barátnőm példáját tudom felhozni. Ő kettőt akart, férje 1et. Vééééééletlen becsúszott egy második, barátnőm meg úgy intézte már ne legyen idő elvetetni. Ők váltak...
"De ha nem akartok még egy gyereket miért nem védekeztek rendesen?"
"Egyébként gyógyszert szedek, rendesen minden este ugyanabban az időpontban (ezt azért írom le, hogy rendesen védekeztünk)"
Egyébiránt kérdező, ha nem szólsz a ferjednek azonnal, hidd el ő nem fogja elhinni, hogy rendesen szedted
Szerintem egy kicsit készülj arra, hogy egyedülallo anyuka leszel, ha a férjed ennyire ellene volt.
Az én gyerekeim között 2,5 év van, szerintem annyira nem vészes. Nyilván vannak nehéz napok, de tök jól elvagyunk. Mondjuk nekem van segítségem, ha pl a kicsit oltásra kell vinni, a nagyra tud vigyázni anyósom. De voltunk már hármasban is. Nálatok már idősebb is lesz a nagy, szerintem nem olyan durva ekkora korkulonbseggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!