Ebből kb sehogy sem lehet már jól kijönni.Most vagy a férjedre erőszakolsz rá még egy gyereket, vagy elveteted és te roppansz bele.
Ilyen felelőtlenségek miatt mennek tönkre(különben működőképes) családok/emberek.
jún. 21. 17:37
12/30 babyboom567 válasza:
Különben mi a kérdés?Hogy milyen lesz egyedülálló anyaként 2 nagyon pici gyerekkel?Azt is meg fogod bánni, hogy a nagyanyád megszületett,nagyon nehéz és embert-próbáló lesz fizikailag és lelkileg és anyagilag is.
jún. 21. 17:41
13/30 anonim válasza:
Nálunk férjem és én is akartuk a második babát, direkt kb 2 év korkülönbséggel, és kva nehéz, pedig férjem egy nagybetűs apa, szívvel lélekkel odateszi magát mindenben. Én egyedül nem vállalnék 2 gyereket az rohadt biztos, mert ha nem is váltok, és nem veteted el, egyedül maradsz mindenre, az meg kegyetlen nehéz, akkor is, ha jó a természetük a gyerekeknek.
jún. 21. 18:13
14/30 anonim válasza:
Persze, hogy véletlen lettél terhes. Én meg apáca vagyok. Pont a gyerek 2 éves korában amikor lejárnak az ellátásaid és a semmiért lennél otthon vagy menni kellene vissza dolgozni. Ez egy szándékos teherbeesés volt, mert te szerettél volna még gyereket. Ha nem így lenne, akkor a férjeddel osztottad volna meg nagy meglepetésedben és nem a gyakori népével. Nem értem miért nem lehet elfogadni, ha a másik fél nem akar több gyereket. Miért kell átverni? Aztán csodálkozol majd, ha elválik tőled, de ugye akkor ő lesz a legszemetebb ember a világon. Gáz vagy nagyon.
jún. 21. 18:24
15/30 anonim válasza:
Hát valóban nehezen hihető hogy nem szándékos volt a körülmények ismeretében.
Mindegy is igazából mert ugyanúgy kell élned a következményekkel.
Vagy elveteted úgy hogy nem akarod, vagy megtartod úgy hogy a férjed nem akarja.
Mindkettőnél van esély hogy tovább lehet lépni de nagyobb esély hogy nem.
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek, mert ez mindenkire kihatással lesz, rád a férjedre és a gyerek(ek)re.
jún. 21. 18:53
16/30 anonim válasza:
Furcsa ez az oldal továbbra is. Ha úgy írná, hogy véletlen esett teherbe, a gyógyszer hibaszazalekaba beleesve, hogy abortuszra akar menni, mert ő nem akarta ezt a gyereket, senki nem kerdojelezne meg, hogy az eset tényleg véletlen történt. Úgy meg, hogy örül a babának, mindenki kb egy hazug ingyenelonek állítja be? Ti vagytok gázok inkább! Kérdező, szerintem is szólj minél hamarabb a férjednek, de ne vetesd el semmiképp, ha te teljes szivedbol szeretnéd ezt a babat. Igen, biztos nehéz lehet egyedülálló anyának lenni, pláne két kicsi gyerekkel, de én pl egy abortuszt százszor rosszabbul viselnék.
jún. 21. 20:16
17/30 anonim válasza:
16
Ha véletlenül esik teherbe valaki védekezés mellett, akkor az első dolga közölni a partnerrel, hogy figyi Jani, gáz van, pozitív lett a teszt. Sőt, még mielőtt tesztelne, szólna a partnerének, hogy késik a mensije. Itt a kerdezonek ez fel sem merült a gondolataiban. Innen nézve bizony nagy esély van rá, hogy nem szedte a gyógyszert, csak apuval hitette el. Sőt, az is esélyes, hogy szólni se fog majd időben, csak akkor, amikor már nem lehet az abortusz opcio
jún. 22. 06:38
18/30 anonim válasza:
Azért én elég gáznak tartom, hogy egy házasságban, ami a kölcsönös bizalomra épül, ilyen játszmák mennek.
jún. 22. 06:42
19/30 anonim válasza:
Oh, 18, hidd el, sokaknak ez a normális.
jún. 22. 06:46
20/30 anonim válasza:
2.5év a korkülönbség a két gyerek között tervezett volt. Nálunk nagyon jó volt így nagyon jó testvérek persze néha vannak viták de ez mindenhol van. Nem csinálnám másként. Az fontos volt számunkra hogy a kicsi igazodjon a nagy napirendjéhez.
A férjednek pedig szólj hogy mi a helyzet. Aztán eldöntöd mi a helyes döntés. De szerintem elöre ne stresszelj ezen hogy el akarja vetetni majd,az is lehet hogy ő is örülni fog neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!