Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második baba egy 2 éves mellé?

Második baba egy 2 éves mellé?

Figyelt kérdés

Pozitív lett a tesztem, pedig a férjem hallani sem akar még egy gyerekről.

Most lett 2 éves a kisfiunk, szóval még a 3. születésnapja előtt születne meg a pici.

Én nagyon örülök neki, mert szerettem volna második babát, de még nem szóltam róla.

Szerintem el akarja majd vetetni, de én ebbe nem fogok belemenni.

Egyébként gyógyszert szedek, rendesen minden este ugyanabban az időpontban (ezt azért írom le, hogy rendesen védekeztünk)

Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy alakult? Ha megtartottad a babát, végül milyen lett a kapcsolatod a partnereddel?

jún. 21. 14:12
1 2 3
 11/30 babyboom567 ***** válasza:
81%

Ez nagyon durván tragikus helyzet.

Ebből kb sehogy sem lehet már jól kijönni.Most vagy a férjedre erőszakolsz rá még egy gyereket, vagy elveteted és te roppansz bele.

Ilyen felelőtlenségek miatt mennek tönkre(különben működőképes) családok/emberek.

jún. 21. 17:37
 12/30 babyboom567 ***** válasza:
92%
Különben mi a kérdés?Hogy milyen lesz egyedülálló anyaként 2 nagyon pici gyerekkel?Azt is meg fogod bánni, hogy a nagyanyád megszületett,nagyon nehéz és embert-próbáló lesz fizikailag és lelkileg és anyagilag is.
jún. 21. 17:41
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk férjem és én is akartuk a második babát, direkt kb 2 év korkülönbséggel, és kva nehéz, pedig férjem egy nagybetűs apa, szívvel lélekkel odateszi magát mindenben. Én egyedül nem vállalnék 2 gyereket az rohadt biztos, mert ha nem is váltok, és nem veteted el, egyedül maradsz mindenre, az meg kegyetlen nehéz, akkor is, ha jó a természetük a gyerekeknek.
jún. 21. 18:13
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
Persze, hogy véletlen lettél terhes. Én meg apáca vagyok. Pont a gyerek 2 éves korában amikor lejárnak az ellátásaid és a semmiért lennél otthon vagy menni kellene vissza dolgozni. Ez egy szándékos teherbeesés volt, mert te szerettél volna még gyereket. Ha nem így lenne, akkor a férjeddel osztottad volna meg nagy meglepetésedben és nem a gyakori népével. Nem értem miért nem lehet elfogadni, ha a másik fél nem akar több gyereket. Miért kell átverni? Aztán csodálkozol majd, ha elválik tőled, de ugye akkor ő lesz a legszemetebb ember a világon. Gáz vagy nagyon.
jún. 21. 18:24
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

Hát valóban nehezen hihető hogy nem szándékos volt a körülmények ismeretében.

Mindegy is igazából mert ugyanúgy kell élned a következményekkel.

Vagy elveteted úgy hogy nem akarod, vagy megtartod úgy hogy a férjed nem akarja.

Mindkettőnél van esély hogy tovább lehet lépni de nagyobb esély hogy nem.

Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek, mert ez mindenkire kihatással lesz, rád a férjedre és a gyerek(ek)re.

jún. 21. 18:53
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
Furcsa ez az oldal továbbra is. Ha úgy írná, hogy véletlen esett teherbe, a gyógyszer hibaszazalekaba beleesve, hogy abortuszra akar menni, mert ő nem akarta ezt a gyereket, senki nem kerdojelezne meg, hogy az eset tényleg véletlen történt. Úgy meg, hogy örül a babának, mindenki kb egy hazug ingyenelonek állítja be? Ti vagytok gázok inkább! Kérdező, szerintem is szólj minél hamarabb a férjednek, de ne vetesd el semmiképp, ha te teljes szivedbol szeretnéd ezt a babat. Igen, biztos nehéz lehet egyedülálló anyának lenni, pláne két kicsi gyerekkel, de én pl egy abortuszt százszor rosszabbul viselnék.
jún. 21. 20:16
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

16

Ha véletlenül esik teherbe valaki védekezés mellett, akkor az első dolga közölni a partnerrel, hogy figyi Jani, gáz van, pozitív lett a teszt. Sőt, még mielőtt tesztelne, szólna a partnerének, hogy késik a mensije. Itt a kerdezonek ez fel sem merült a gondolataiban. Innen nézve bizony nagy esély van rá, hogy nem szedte a gyógyszert, csak apuval hitette el. Sőt, az is esélyes, hogy szólni se fog majd időben, csak akkor, amikor már nem lehet az abortusz opcio

jún. 22. 06:38
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Azért én elég gáznak tartom, hogy egy házasságban, ami a kölcsönös bizalomra épül, ilyen játszmák mennek.
jún. 22. 06:42
 19/30 anonim ***** válasza:
31%
Oh, 18, hidd el, sokaknak ez a normális.
jún. 22. 06:46
 20/30 anonim ***** válasza:

2.5év a korkülönbség a két gyerek között tervezett volt. Nálunk nagyon jó volt így nagyon jó testvérek persze néha vannak viták de ez mindenhol van. Nem csinálnám másként. Az fontos volt számunkra hogy a kicsi igazodjon a nagy napirendjéhez.

A férjednek pedig szólj hogy mi a helyzet. Aztán eldöntöd mi a helyes döntés. De szerintem elöre ne stresszelj ezen hogy el akarja vetetni majd,az is lehet hogy ő is örülni fog neki.

jún. 22. 10:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!