Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok mit tegyek?

Terhes vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Történt egy baleset ahol a barátom elment bennem majd az történés után 34 órára esemény utáni tablettát vettem be. Késett 5 napot a menstruációm és fáradságot, enyhe alhasi görcsöt, és nagyon kevés vérzést érzékeltem a tegnapi napon ami mára nem erősödött fel. Olvastam az interneten és erről írták hogy lehet beágyazódási vérzés is. A szüleim nem tudják és viszonylag friss kapcsolatról van szó. Rettegek a tudattal hogy terhes vagyok. Ma csinálni fogok egy terhességi tesztet. Ha 16 évesen teherbe esek ellehet vetéltetni valahogy hogy a szülő ne tudjon róla?

tegnapelőtt 09:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. A szülőnek tudni kell róla.
tegnapelőtt 09:15
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

A ciklus hanyadik napján volt ez az egész?

Az esemény utáni tudtommal mindig elvégzi a dolgát. 72 óráig működik, te pedig 32-nél bevetted, vagyis nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy gond lehet.

tegnapelőtt 09:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
*34-nél
tegnapelőtt 09:27
 4/16 anonim válasza:
87%
Szülő nélkül nem végeznek abortuszt kiskorúnak. Ha vagy annyira felnőtt, hogy szexelsz és nem védekezel, akkor legyél ahhoz is elég felnőtt, hogy a szüleid elé állsz és felvállalod mit csináltál.
tegnapelőtt 09:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is teszteltél,miért veszed biztosra, hogy terhes vagy???
tegnapelőtt 10:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet! Az esemény utáni hatalmas hormonbomba, simán felboríthatja a ciklusodat.
tegnapelőtt 10:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Csináld meg a tesztet, addig kár aggódni. Ilyenkor a stressz is bekavar, de az esemény utáni is. Ez miatt még fél évig lehet fura, hiányos a ciklusod attól se félj. Sajnos ez egy hatalmas hormonlöket a szervezetnek. Szinte biztos nem lettél terhes. Elég hamar bevetted.

Ne aggódj amíg nem muszáj. Csináld meg a tesztet.

tegnapelőtt 11:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeket, megnyugtatást! Köszönöm de nem kérek az ennyi idősen ezt csináltam kommentekbol és a többi negatívumbol:)
tegnapelőtt 12:55
 9/16 anonim válasza:
74%
Hogy nem kérsz a negatívumokból? Hát arra nem sok ráhatásod van. Tanulj meg felelősséget vállalni magadért és a tetteidért.
tegnapelőtt 13:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Mikor csinálsz tesztet?
tegnapelőtt 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!