Terhes vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Történt egy baleset ahol a barátom elment bennem majd az történés után 34 órára esemény utáni tablettát vettem be. Késett 5 napot a menstruációm és fáradságot, enyhe alhasi görcsöt, és nagyon kevés vérzést érzékeltem a tegnapi napon ami mára nem erősödött fel. Olvastam az interneten és erről írták hogy lehet beágyazódási vérzés is. A szüleim nem tudják és viszonylag friss kapcsolatról van szó. Rettegek a tudattal hogy terhes vagyok. Ma csinálni fogok egy terhességi tesztet. Ha 16 évesen teherbe esek ellehet vetéltetni valahogy hogy a szülő ne tudjon róla?tegnapelőtt 09:11
1/16 anonim válasza:
Nem lehet. A szülőnek tudni kell róla.
2/16 anonim válasza:
A ciklus hanyadik napján volt ez az egész?
Az esemény utáni tudtommal mindig elvégzi a dolgát. 72 óráig működik, te pedig 32-nél bevetted, vagyis nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy gond lehet.
4/16 anonim válasza:
Szülő nélkül nem végeznek abortuszt kiskorúnak. Ha vagy annyira felnőtt, hogy szexelsz és nem védekezel, akkor legyél ahhoz is elég felnőtt, hogy a szüleid elé állsz és felvállalod mit csináltál.
5/16 anonim válasza:
Még nem is teszteltél,miért veszed biztosra, hogy terhes vagy???
6/16 anonim válasza:
Csinálj tesztet! Az esemény utáni hatalmas hormonbomba, simán felboríthatja a ciklusodat.
7/16 anonim válasza:
Csináld meg a tesztet, addig kár aggódni. Ilyenkor a stressz is bekavar, de az esemény utáni is. Ez miatt még fél évig lehet fura, hiányos a ciklusod attól se félj. Sajnos ez egy hatalmas hormonlöket a szervezetnek. Szinte biztos nem lettél terhes. Elég hamar bevetted.
Ne aggódj amíg nem muszáj. Csináld meg a tesztet.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeket, megnyugtatást! Köszönöm de nem kérek az ennyi idősen ezt csináltam kommentekbol és a többi negatívumbol:)
tegnapelőtt 12:55
9/16 anonim válasza:
Hogy nem kérsz a negatívumokból? Hát arra nem sok ráhatásod van. Tanulj meg felelősséget vállalni magadért és a tetteidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!