Ma lennék 5 hónapos terhes de még mindig nagyon fáj és sirok mot tegyek?
Ma lennék 5 hónapos a babámmal de mégmindig fáj...nemtudomelviselni a fájdalmat mindig a napokat számolom
Utáloma terhes nöket nagyon...
Lehetaz oka az h az enyém elmemt 6hetesen...de még mindignagyon fáj.
És azota se sikerült a baba..ez is alig jött össze:'( 11 honapot probálkozztunk
A veszteséget feldolgozni néha nem lehet egyedül.
Keress segítséget hozzá a környékeden!
Nekem itt segítettek (egyéni terápiák is vannak, ha nyomaszt a csoportos), kérdezd meg tőlük, hogy mikor-hogy-hogyan tudsz segítséget kérni:
Szia!
Én most lennék 27 hetes terhes,9 hetesen volt missed ab.om.
Sírtam és rossz volt egy ideig de màr csak a következő terhességre koncentrálok!
Kérj segítséget mert most ez csúnyán hangzik de már túlkellett volna lépned rajta,persze az ember SOHA nem felejti el de muszáj előre nézni...!
Ne essunk tulzasokba Edesanyam idejen 6 hetes terhesseget ki sem tudtak mutatni.
Lehet hogy nem is volt baba ures volt a petezsak.
Amig nem dolgoztad fel a korai vetelest nem is fogsz tudni teherbe esni ilyen a noi szervezet
Én hàromszor vetéltem el 1 év alatt-tudom ez nem vigasz- de mindig az vitt előre h talàn legközelebb sikerül. Persze nagyon elkeseredett voltam; pokoli volt az az időszak. ..de hittem benne h egyszer anya leszek...
És sikerült,11hetes a kisfiam. ♡
Engedd el.....sirj...ird ki magadbol. En azt mondom h igazabol mar csak akkoe lesu jo ha a babad a kezedben tarthatod. De tönkremenni nem szabad...tudni kell együttélni ezzel. Mindig előre és csak pozitivan :)
Ha elment 6 hetesen fogadd el. Ilyenkor még nem lehet nagy az érzelmi kötődés. Inkább most, mint akkor amikor már mozog a hasadban...
Vállalnál egy olyan babát egész életedre aki beteg ???
Valóban el kell engedni, csak így lehet feldolgozni. Meg kell siratni, és előre nézni.
Attól, hogy utálod a terhes nőket még nem lesz hamarabb babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!