A ciklusom 21. napján hogy lehet akkora hasam, mint a múltkor 4 hónapos terhességnél. Mikor még azt sem tudom, hogy terhes vagyok-e?!
Szerintem az elképzelt terhesség.
Én nagyon vártam hogy nőjön a hasam de tudtam hogy nagyon picike még a baba. Hallod egy héten belül kétszer akkora pocakot növesztettem de olyan pici volt akkor is a baba hogy el se ért odáig.z Na ezt hogy? Vágytam rá.
1-es vagyok. Mesélek még valamit. Férjemmel karácsonykor eldöntöttük hogy babát szeretnénk. December végén nem tudtam meginni a kávét mert úgy éreztem azonnal visszajön és január elején volt pém.. Több terhes tünetem volt. Poenkodtam is vele hogy a szervezetem készül a tünetekre. Furcsa mi minden történhet ha az ember akar valamit.
Álterhesség is furcsa dolog, mivel bizonyított és létezik, szerintem ezek után ha vki babát akar az összes tünetet érezheti is ok nélkül. Vagyis annyi okkal hogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!