Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 21. napján hogy...

Luzsa kérdése:

A ciklusom 21. napján hogy lehet akkora hasam, mint a múltkor 4 hónapos terhességnél. Mikor még azt sem tudom, hogy terhes vagyok-e?!

Figyelt kérdés
Lenne egy érdekes kérdésem.2. babánkat szeretnénk összehozni a férjemmel. (szerintem már össze is hoztuk) bár most próbálkoztunk először, de én úgy érzem, hogy terhes lehetek. Szerintetek? A melleim meg vannak duzzadva. Volt már émelygős napom, viszont ami nagyon fura nekem. Hogy óriási nagy a hasam (anno 4 hónapos korban volt ekkora) és úgy "bugyog" a hasam, mint anno, mikor már mozgolódott a babóca. Hogy lehet ez? Szerintetek?! Csütörtökön már tesztelhetek. Nagyon kíváncsi vagyok.
2015. márc. 28. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az elképzelt terhesség.

Én nagyon vártam hogy nőjön a hasam de tudtam hogy nagyon picike még a baba. Hallod egy héten belül kétszer akkora pocakot növesztettem de olyan pici volt akkor is a baba hogy el se ért odáig.z Na ezt hogy? Vágytam rá.

2015. márc. 28. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Fel vagy puffadva és azért bugyog meg érzed a bélmozgást. Próbáld ki az Espumisan-t vagy valami puffadásgátlót és figyeld meg,hogy el fog múlni.
2015. márc. 28. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Mesélek még valamit. Férjemmel karácsonykor eldöntöttük hogy babát szeretnénk. December végén nem tudtam meginni a kávét mert úgy éreztem azonnal visszajön és január elején volt pém.. Több terhes tünetem volt. Poenkodtam is vele hogy a szervezetem készül a tünetekre. Furcsa mi minden történhet ha az ember akar valamit.

Álterhesség is furcsa dolog, mivel bizonyított és létezik, szerintem ezek után ha vki babát akar az összes tünetet érezheti is ok nélkül. Vagyis annyi okkal hogy akar.

2015. márc. 28. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. márc. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!