Múltkor barátommal kicsit elszaladt velünk a ló. Csináltuk óvszer nélk ül kb.5-6 percig, de nem volt orgazmusa. Kb a ciklusom közepén voltam. Csütortökön kell majd megjönnie. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ez pontosan egy hete törtènt. Eléggè parázok.. A mellem is fáj, persze szokott a menstruáció elött..2013. márc. 15. 23:43
1/7 anonim válasza:
Van esélye, és tökmindegy, hogy mennyi, mert bármikor beleeshetsz a kisebb %-ba. Szóval vagy terhes vagy, vagy nem. Van rá esély, mert az előváladékban lehetett spermium, sőt, a barátodnak bőven lehetett spontán orgazmusa ezalatt az 5-6 perc alatt, amit a férfiak nagy része észre sem vesz, hogy megtörtént.
2/7 anonim válasza:
Erre nem lehet semmit így semmit mondani sajnos valóban vagy , vagy . Én terhes lettem ettől a kis " játéktól" . Hiába szeretnék neked segíteni és hiába írom hogy kicsi az esély mert bizony ha épp minden passzolt akkor az a kicsi esély hatalmas. Erre senki nem fog neked tudni válaszolni, várj csütörtökig ha nem jön meg péntek reggeli első vizeletből teszt! Sajnos addig marad a köröm rágás! Próbálj ne ezen agyalni addig hisz már "mindegy". Kívánom hogy ne legyen gond és legközelebb légy észnél! minden jót ! 28 hetes kismama :)
3/7 anonim válasza:
Ha van egy kis szerencséd szerintem megúszod, de máskor sokkal jobban kell figyelnetek mert ez nem játék.
4/7 anonim válasza:
Sajnos ilyen kis balesetből , vagyok 32 hkm 19 évesen ! Mi se úgy terveztük , hogy fél éves járás után , babonk lesz :) Én se írom azt , hogy nem vagy az mert én is azt hittem , hogy nem vagyok az , még is 8 hét múlva megérkezik !
Sokszor az orgazmust a fiúk észre se veszik !
5/7 anonim válasza:
Utolsó!
Sajnálom, nem irigyellek, bár remélem azért boldog vagy :)
Nálatok hogy történt? Nem vette ki időben, vagy fel sem tűnt neki, hogy elment?
Én is láttam már olyat, hogy nem tudta a pasi, hogy elélvezett-e, és ebből lett a gond.
Ez a védekezési módszer egyébként sem a legjobb, de ha már mégis ezt választja valaki,akkor legalább azzal legyen tisztában, hogy mikor van orgazmusa.
6/7 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, hanem szerencsejáték. Van akinek éveken át mázlija van, és van akinek egyszer sem. Annyi fogamzásgátlási lehetőség van, nem érdemes ezzel szórakozni! Lehet, hogy statisztikailag kicsi a valószínűsége, de ha mégis terhes lesz valaki, az 100%-osan terhes lesz, nem csak egy kicsit...
7/7 A kérdező kommentje:
4 napos késéssel, de megjött tegnap. Köszönöm a válaszokat. :)
2013. márc. 26. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!