2.5 fogamzásgátló után 1.5 év volt,mire megfogant.
Voltunk dokinál,nem volt gond egyikünkkel sem.
A fogamzásgátló okozott akkora hormonzavart,aminek 1.5 év kellett,mire helyre jött.
A gyógyszer előtt semmi probléma nem volt a ciklusommal, 28 napos normál ciklus volt.
tegnapelőtt 09:51
4/13 anonim válasza:
Kolléganőm szedte hosszú évekig, mikor gyereket akartak nem jött össze, majd kiderült, hogy természetes úton nem is tud teherbe esni, úgyhogy fölöslegesen bombázta a szervezetét fogamzásgátlóval.
tegnapelőtt 09:57
5/13 anonim válasza:
Ket szunettel egyutt 8,5 evig szedtem. A hatodik homapban fogant meg a kislanyunk.
tegnapelőtt 09:58
6/13 anonim válasza:
2 évig szedtem, utána azonnal teherbe estem, de nem maradt meg. Utána kB 6 hónap után lettem ismét várandós, ő már 5 éves
tegnapelőtt 10:51
7/13 anonim válasza:
Ismerősömnek meg sem jött. Valahol az 52.ciklusnapon lett pozitív tesztje. Nehezen állt be a ciklusa mire lett ovuja.
Amúgy azért érdemes egy vérzést megvárni, hogy a méhnyálkahártya normális állapotba kerüljön... a legtöbb embernek azért okoz némi zavart a bogyó, lehet elsőre teherbe esik az ember aztán el is vetél. Egy ciklust ki lehet bírni, nem kell rohanni :)
tegnapelőtt 11:59
8/13 anonim válasza:
6 év fogamzásgátló és egy év kellett
tegnapelőtt 12:08
9/13 anonim válasza:
7 ev gyogyszer utan 2.5 ev probalkozassal inszem alltal
tegnapelőtt 12:14
10/13 anonim válasza:
4 évig szedtem és 3. hónapban fogant meg miután abbahagytam a gyógyszert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!