Ha kb a 12-13 dpo a 10-es erzekenysegu teszt negativ reggeli elso pisibol akkor gondolom megint eluszott ez a honap igaz? Masnak is hasonlo tapasztalata volt? Nagyon elkesirt mar azon gondolkodok feladom…. Nagyon sok honapja kuzdunk a kistesoert…
Igen, ez biztos. De csak, ha követve volt lh teszttel az ovud. Sajnálom, hogy nehezen jön, mi is megszenvedtük...7 év az első gyermekre aztán 4 a másodikra mikor eldöntöttük jöhet. A meddőségin szerettem volna konzultációra időpontot kérni, hogy elinduljon a lombik, de még a hívás előtt csináltam egy tesztet ami pozitív lett.
Nem feladni kell, hanem éljünk a hülye szóval, elengedni. Tervezz egy szuper nyaralást, vagy hogy összel bejelentkeztek lombikra, vagy ilyesmi és tudatosítsd, hogy na majd akkor lesz siker. Inkább az elodázás a jó szó. Foglald kicsit le magad, ne a babán kattogj mindig, használj lh tesztet, 12.dpo-n meg mindig lőjj egy 10-es hcg-t. Aztán, ha negatív készülj az új ciklusra. Hátha így egy kicsit lazítasz rajta.
3szor voltam terhes, mind a 3 akkor jött, mikor tudtam, hogy na majd hamaraosan. Az első akkor jött, mikor repülővel mentünk volna nyaralni, soha nem repültem...azóta sem :) izgatott voltam, de terhes lettem előtte, ráadásul egyszer voltunk együtt abban a hónapban, így 5 év után az első ciklusom volt amiben nem reménykedtem...eszembe se jutott a baba. Sajnos nem maradtak velünk.
Aztán vizsgálatok, kiderült a gond, kaptam gyógyszert és fél évet mondott a doki, hogy legyek türelemmel utána jönni fog a baba, 3 havonta kontroll. Az első kontrollra terhesen érkeztem... ugye itt is bennem volt, juhu segít a doki és fél múlva terhes lehetek.
Aztán volt egy kémiai, ő nászéjszakás lett volna :) itt meg ugye az esküvőn kattogtam sokat.
Aztán költözéskor lettem újra, ott meg már terhesen 6 órát sikáltam létráztam...alig voltunk együtt...hullák voltunk..még is bumm terhes lettem...sajnos vetélés lett.
A mostani pocaklakóval, meg mint fentebb írtam, elhatároztuk, hogy lombikolunk. Így nem görcsöltem rajta előtte pár ciklusban. És jött is.
Bocsi, hogy így leírtam a terhességi életutam, de így tudtam leginkább megmutatni, mit jelent az elengedés...mikor valami más közeli cél épp kicsit fontosabb, mert az aktuális. Nekünk tényleg mindig akkor jött a pozi teszt, amikor pont nem számoltunk vele.
A legjobbakat kívánom, ne add fel, hiszen már anyuka vagy. Menni fog újra :)
Add fel
Aki nem képes a türelemre ne is szüljön
Aranyos vagy koszonom elso hozzaszolo!!! Igen van mivel foglalkozununk epul eppen a hazunk ha minden igaz aprilis-majus a koltozes szoval inkabb a veghajraba jobban beleasom magamat! A kisfiunk 15 honapos 4 honapos kora ota nem szoptatok es van megint rendszeres ciklusom azota nem jon a kisteso pedig minden vagyunk a kis korkulonbseggel teso🙂 egyebkent a kisfiunk elso honapban azonnal megfogant egy alkalombol amit te is irtal😃 nem is hittuk el, bar mi akkor azt annak tudtuk be, hogy akkor bekultunk ki a ferjemmel akkor megcsak volegeny de nagyon nagy volt ujra a szerelem🫢😃
Masodik hozzaszolo neked pedig hasonlo jokat kivanok, en mar tul vagyok egy szulesen ugyhogy ez a csodakedves idebofogesed nem talalt celba🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!