Nem kell elrángatnom minden vizsgálatra, önszántából jön egyet kinem hagyna 🤷♀️ezzel mi a probléma? Hát egyformán gondolkozunk a párommal , szerencsére.
2023. dec. 9. 11:48
52/57 anonim válasza:
Nekem nem baj? Miért lenne baj a ti életetek nem értem..
2023. dec. 9. 11:48
53/57 anonim válasza:
51es az én párom meg ha mondom jön, ha nem akkor nem. Pl van ahol kimondottan mondták, hogy egyedül menjek. (Kombinált teszt)
2023. dec. 9. 12:03
54/57 anonim válasza:
De minek minden egyes vizsgalatra elmenni a férfinek is? Miért ez lenne a normális? Felnőtt ember, dolgozik, vége számú szabadsága van. Minek kellene minden szaron vérvételen meg ctg-n ott ülnie? Oké, az UH érdekes, mert láthatja a babát (bár hozzáteszem, 20. hét után, ha nem csinálnak 3d-t, lószar se látszik belőle), de a többire minek?
Akkor már inkább vegyen ki olyan napra szabit, amikor valami értelmeset tudunk csinálni együtt…
2023. dec. 9. 12:07
55/57 anonim válasza:
Vérvételre nem jön oda korán megyek evés nélkül a másik utcába.De a mindenhavi uhra szülésfelkészítőre jön önszántából.Ki így ki úgy :) Semmi probléma nincs ebből.Csak nekem fura és megjegyeztem mindössze ennyi. De tényleg nem akartam vitát generálni ebből. Mi külföldön élünk itt más a rendszer stb mindenhova bejöhet ahova csak akar :)
2023. dec. 9. 12:35
56/57 anonim válasza:
55-ös akkor így érthető. Nálunk véges a szabi az évközbeni bónuszok meg hiányzáshoz kötöttek, így nem járható út, hogy elmegy betegre a vizsgálatok alkalmával, de engem nem zavar, hogy nincs mindegyiken ott. Mindenki másképp éli meg, de attól érdeklődő, egyből hív a vizsgálat után, hogy mivolt és kéri is a képet. Nekem az a fontos, hogy a genetikain és babamozin ottvan. Ő is fejben tartja a vizsgálataimat attól, hogy nincs ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!