Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tenne ilyen helyzetben a...

Mit tenne ilyen helyzetben a párotok?

Figyelt kérdés

Vagy ha apa/leendő apa olvassa a kérdést: te mit tennél?

Évekig próbálkoztok. A lombik beültetés után eljön a tesztelés napja a reprodukciós intézetben.

Nem csináltok otthon tesztet, mert épp elég negatív tesztet láttatok az évek folyamán.

Az út több mint egy óra (+visszaút), reggel kell menni. A pár férfi tagja éjszakás volt előző éjjel, megy is vissza aznap estére.

Mit tenne? Menne veletek?

2023. dec. 8. 18:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell elrángatnom minden vizsgálatra, önszántából jön egyet kinem hagyna 🤷‍♀️ezzel mi a probléma? Hát egyformán gondolkozunk a párommal , szerencsére.
2023. dec. 9. 11:48
 52/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj? Miért lenne baj a ti életetek nem értem..
2023. dec. 9. 11:48
 53/57 anonim ***** válasza:
77%
51es az én párom meg ha mondom jön, ha nem akkor nem. Pl van ahol kimondottan mondták, hogy egyedül menjek. (Kombinált teszt)
2023. dec. 9. 12:03
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

De minek minden egyes vizsgalatra elmenni a férfinek is? Miért ez lenne a normális? Felnőtt ember, dolgozik, vége számú szabadsága van. Minek kellene minden szaron vérvételen meg ctg-n ott ülnie? Oké, az UH érdekes, mert láthatja a babát (bár hozzáteszem, 20. hét után, ha nem csinálnak 3d-t, lószar se látszik belőle), de a többire minek?

Akkor már inkább vegyen ki olyan napra szabit, amikor valami értelmeset tudunk csinálni együtt…

2023. dec. 9. 12:07
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Vérvételre nem jön oda korán megyek evés nélkül a másik utcába.De a mindenhavi uhra szülésfelkészítőre jön önszántából.Ki így ki úgy :) Semmi probléma nincs ebből.Csak nekem fura és megjegyeztem mindössze ennyi. De tényleg nem akartam vitát generálni ebből. Mi külföldön élünk itt más a rendszer stb mindenhova bejöhet ahova csak akar :)
2023. dec. 9. 12:35
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
55-ös akkor így érthető. Nálunk véges a szabi az évközbeni bónuszok meg hiányzáshoz kötöttek, így nem járható út, hogy elmegy betegre a vizsgálatok alkalmával, de engem nem zavar, hogy nincs mindegyiken ott. Mindenki másképp éli meg, de attól érdeklődő, egyből hív a vizsgálat után, hogy mivolt és kéri is a képet. Nekem az a fontos, hogy a genetikain és babamozin ottvan. Ő is fejben tartja a vizsgálataimat attól, hogy nincs ott.
2023. dec. 9. 12:59
 57/57 anonim válasza:
24%
Tipikus példája, amikor nincs baj is csinálunk 😅.
2023. dec. 15. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!