Mit tenne ilyen helyzetben a párotok?
Vagy ha apa/leendő apa olvassa a kérdést: te mit tennél?
Évekig próbálkoztok. A lombik beültetés után eljön a tesztelés napja a reprodukciós intézetben.
Nem csináltok otthon tesztet, mert épp elég negatív tesztet láttatok az évek folyamán.
Az út több mint egy óra (+visszaút), reggel kell menni. A pár férfi tagja éjszakás volt előző éjjel, megy is vissza aznap estére.
Mit tenne? Menne veletek?
"Szerintem alapvetően is vannak problémák a házasságukkal, amik valószínű a gyerekvállalással felerősödtek."
Pontosan ez a helyzet. Ebből is látszik, hogy hiába van egy pár mögött tizenpár év, attól még nem jelenti azt, hogy a kapcsolat jól funkcionál.
A gyerekünkre való tekintettel most már tényleg elkerülhetetlen egy párterápia. Remélem, segít, de ha nem, pontosan a kisfiamra való tekintettel fogok kilépni a házasságomból. Úgy érzem, jelenleg egyedül is jobb lenne, mert így is, úgy is egyedül érzem magam, akkor meg ne imitáljuk már, hogy ez egy párkapcsolat. De szeretném, ha igenis szembesítenének engem a saját hibáimmal is, abból tudok tanulni, min változtassak. Mert ez nyilván nem csak a férjem sara, hogy itt tartunk.
Bennem most vegyes érzések kavarodnak ezzel kapcsolatban. Nyílván, ha mondtad neki, hogy szeretnéd, ha ott lenne és úgy nem ment az nekem is bántó lett volna, ha nem mondtad neki, akkor nem jogos.
Engem csak a genetikai vizsgálatokra kisért el és a babamozira. Most várjuk a másodikat és úgyan így van. A többi vizsgálatot én intézem, de nem is várom el, hogy ottlegyen bármi máson.
Neki van egy kisfia(rengeteget foglalkozott vele), nehezen fogadta el, hogy lányunk lett. Most 4 éves a lányunk és elválaszthatatlanok. Különleges kapcsolat van köztük, pedig kb 2 éves koráig alig foglalkozott vele. Most a második is lány lesz. Én letisztáztam vele, hogy mit várok el a gyerekkel kapcsolatban, sokat hisztiztem, veszekedtünk, költöztem haza anyukámhoz a picivel. Aztán lenyugodtam, elengedtem mindent, nem hozom fel a sérelmeim, mert azon már nemtudunk változtatni, meg amúgy se érdekel már a múlt és most teper ezerrel. Számíthatok rá bármiben, hordja és hozza sokszor a nagyobbat az oviba kérés nélkül(nehéz a terhességem). Mintaapa lett és jó társ. A válás határán voltunk már.
Látod, ez a baj: a legtöbb nő elvárja, hogy egy férfi egészen pontosan tudja, mi kell a nőnek. Magától, persze.
Ugyanakkor sok nőt nem érdekel, hogy mi kell a férfinak, pedig az sokkal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!