Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tenne ilyen helyzetben a...

Mit tenne ilyen helyzetben a párotok?

Figyelt kérdés

Vagy ha apa/leendő apa olvassa a kérdést: te mit tennél?

Évekig próbálkoztok. A lombik beültetés után eljön a tesztelés napja a reprodukciós intézetben.

Nem csináltok otthon tesztet, mert épp elég negatív tesztet láttatok az évek folyamán.

Az út több mint egy óra (+visszaút), reggel kell menni. A pár férfi tagja éjszakás volt előző éjjel, megy is vissza aznap estére.

Mit tenne? Menne veletek?

2023. dec. 8. 18:58
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
87%

Hát szerintem meg igen is sokkal fontosabb az, hogy ne vezessen fáradtan és balesetezzen valahol, mint az, hogy ott legyen, mikor éppen kiderül, hogy a HCG ennyi meg annyi, ami egyébként még nem egyenlő egy megszületett, egészséges gyerekkel.

De van egy jó tanácsom, ha hosszú és boldog házasságot szeretnél: a jétszmázások, passzív-agresszív viselkedés, "tudnia kellett volna", "gondolhatta volna" dolgok helyett inkább világosan mondd el, hogy mit akarsz. Bármilyen hihetetlen, a férfiak nem pont ugyanúgy működnek és gondolkodnak, mint a nők.

Ha neked ez annyira k-va fontos volt, hogy egy év múlva is ezen cseszed magad, akkor nem utólag kellett volna ezen hápogni, hanem előtte megmondani neki, hogy "Szívem, nekem fontos, hogy együtt tudjuk meg, sikerült-e vagy sem, kérlek vegyél ki szabadságot arra a napra".

Ennyi.

2023. dec. 8. 20:34
 22/57 A kérdező kommentje:

"Gondolom azért merült ez fel újra mert másban is úgy érzed egyedül vagy, és nem támogat eléggé"

Így van, igazad van.

2023. dec. 8. 20:36
 23/57 A kérdező kommentje:

Elmondtam akkor is a véleményem.

És nem az volt a gondom, hogy nem vezetett kialvatlanul. Hanem hogy fel sem hívhattam a jó hírrel, mert ő épp alszik délután 3-ig, mint bármely más napon.

Este 8 óráig még simán kialudta volna magát, ha esetleg ezért a semmiségért fennmarad, vagy esetleg nem lenémított telefon mellett alszik.

2023. dec. 8. 20:39
 24/57 anonim ***** válasza:
89%

De miért egy év elteltével és pont a mai estén fáj ez annyira??

Azóta se jó apa szerinted?

2023. dec. 8. 20:43
 25/57 anonim ***** válasza:
79%

Még egyszer kérdezem: előre mondtad neki, hogy ez neked ennyire fontos? A másik ember nem gondolatolvasó.

A probléma nem itt van, hanem ott, hogy megoldatlan problémákkal vágtatok bele a lombikba, ami önamgában is egy baromi nagy próbatétel az egyébként tökéletesen működő párkapcsolatokban is (a válásokban leginkább közrejjátszó dolog!).

2023. dec. 8. 20:55
 26/57 anonim ***** válasza:
79%

A válaszaidat olvasva úgy érzem, hogy ezt most nagyon túlreagálod. Először írod, hogy egyébként sok más esetben intézett számít vagy tp-t. Pont egyszer véletlenül nem intézett és véletlenül akkor lett pozitív. Nagy ügy, rengeteg csalódás és felesleges kör után szerintem te sem úgy mentél be aznap reggel, hogy na most aztán tutira pozitív lesz.

Aztán ez a fogalmazás, hogy a férjed otthon horkol... Hát, bocsi, de ez kicsit sem őt minősíti, hanem téged.

Meg felsorolod, hogy kik tudták meg előbb. Miért mondtad el előbb mindenki másnak? Oké, apád ott volt, de te nem voltál türelmes, hogy kibírd azt a pár órát. Most meg agyalsz ezen az egészen?

Tudod mit? Jobb is ha agyalsz, készítsd csak ki, aztán amikor megunja és lelép, akkor még majd jössz ide sírni, hogy milyen szemét volt, hogy elhagyott. Én csak szegény férjedet sajnálom, hogy pont egy ilyen nőt választott.

Nyugodtan le lehet pontozni, a véleményem akkor is ez lesz. Ez a nő tökéletesen megmutatja, hogy a házasságok miért mennek tönkre annyira gyorsan.

2023. dec. 8. 21:08
 27/57 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy egy teszt pozitív, még nem jelenti azt, hogy ott helyben öt perc múlva már ki is pottyan belőled a gyerek. Még egy egészséges, természetesen fogant magzat esetén is előfordulhat, hogy a fejlődés megáll és a nő elvetél, vagy a genetikai uh-n kiderül, hogy beteg és el kell vetetni. Szóval nagy butaság, hogy ennyi idő után is még ezen pörög az agyad.

Itt nem ez a gond, inkább a kettőtök viszonya, nem pedig az, hogy ő akkor pont a sokadik alkalommal éppen nem ment el.

Amúgy te miért nem vártál a bejelentéssel, ha annyira fontos volt, hogy ő mikor tudja meg?

2023. dec. 8. 21:13
 28/57 A kérdező kommentje:

Ha te ez alapján le is szűrted, én milyen vagyok, és hogy a férjem a szegény áldozat, legyen igazad: mihamarabb hagyjon el. Ha megérdemlem, hát megérdemlem. Biztos így van.

De hogy sírni nem jövök ide amiatt, hogy elhagyott, az egészen biztos. Már nem is tudok sírni más miatt sem.

2023. dec. 8. 21:14
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én ki se bírtam volna, hogy reggel ne teszteljek. Még ha sok volt előtte a negatív is. Ha negatív, akkor akkor is az, ha utazok egy órát. De persze, ez nagyon fontos élmény, de fáradtan vezetni, meg az egész család életébe kerülhet. Szerintem így volt jó.
2023. dec. 8. 21:15
 30/57 A kérdező kommentje:

Én viszont az első sikertelen lombik után megfogadtam, hogy többé nem akarok negatív tesztet látni (az intézetben azt nem mutatták meg, viszont akkor előtte is teszteltem otthon). Láttam épp eleget.

Egyébként volt egy komoly tünetem, ami miatt sejtettem, hogy pozitív lesz. Kései túlstimulációs tünetek jelentkeztek, amiről olvastam, hogy 98%-ban a termelődő HCG okozza. Persze annyira mégsem akartam elhinni, hogy merjek otthon tesztelni.

De most, ahogy ezt felidézem azt a napot, mégis az jut eszembe, hogy így volt jó. Volt apámmal egy magunk módján tök érzelmes pillanat, ami nem történt volna meg, ha a férjemmel megyek. És így ez olyan volt, hogy évtizedek múlva is vissza tudok rá pozitívam emlékezni, ha apu már nem lesz.

Igazatok van, tök hülyeség a negatívon kattogni. Ez így volt tökéletes.

2023. dec. 8. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!