Mit tenne ilyen helyzetben a párotok?
Vagy ha apa/leendő apa olvassa a kérdést: te mit tennél?
Évekig próbálkoztok. A lombik beültetés után eljön a tesztelés napja a reprodukciós intézetben.
Nem csináltok otthon tesztet, mert épp elég negatív tesztet láttatok az évek folyamán.
Az út több mint egy óra (+visszaút), reggel kell menni. A pár férfi tagja éjszakás volt előző éjjel, megy is vissza aznap estére.
Mit tenne? Menne veletek?
Valószínűleg a férjem szabadságot vett volna ki,vagy kért volna igazolast két napra a háziorvostol.
Biztosan eljött volna velem.
Van némi apropója, hogy ma épp eszembe jutott, igen.
Adtam hangot akkor is, hogy úgy érzem, magamra leszek hagyva a helyzettel, akkor is, ha csalódás a vége, akkor is, ha öröm. Öröm így is megvolt, kinek ne lenne sok év után? Csak a helyzet, ahogy az ember ott ül várakozva, miközben a férje otthon horkol. Arra gondoltam, fordított esetben én ha otthon is maradok, tuti nem bírok aludni, amíg nem kapok hírt. Max utána lefekszem, és estig bőven kialszom magam.
De legalább apukámmal emlékezetes volt, ahogy elmondtam neki a hírt, hogy végre nagypapa lesz. "Hát apu, ideje felújítanod a régi hintát..." 🙂
"A szabadság is véges, inkább olyanra használja, ami tényleg fontos."
Számomra ez a tényleg fontos kategória lenne. Sima uh követésre valóban nincs értelme kísérni. Egy lombik esetében persze technikai szempontból a leszívás napja a kihagyhatatlan, ez oké.
Mindig úgy képzeltem el, hogy a pozitív hírt neki kéne másodikként megtudni, nem jóformán utolsónak. Persze lehet mondani, minek árultam el másnak, de hát fura lett volna 75 perces úton kussolni.
Nem is értem egyesek hogy állhatnak ehhez úgy, hogy kb ugyanolyan nap volt, mint a többi, meg véges a szabadnapok száma, meg kár ezen lovagolni, stb.
Szerintem ez igenis elég súlyos, és elég baj az, ha ennyire nem érdekelte a dolog, helyette békésen szuszókált, kb tojt az egészre. Akármilyen fáradt az ember, nem mentség, főleg ha szimpla lustaság. Viszont ez túlmegy a lustaságon, ez a totál belesza..ok kategória. Sajnálom, hogy ilyen férjed van, gondolom tényleg nem véletlen rágódsz még ezen, azóta sem mutathatott sok érzelmet.
Az én férjem se volt ott se az ominózus ultrahangon (dolgozott), se a szülőszobaban (nem bírja az ilyesmit, baromi rosszul van egy seb látványatol is). Mégsem haragszom rá.
Meg szerencse, hogy a gyerek készítésekor azért ott volt.
Hát tudod... vannak tényleg fontos dolgok. Például az, hogy összejöjjön a gyerek. Vagy az, hogy elmenjen érte a kórházba.
De az, hogy azonnal megtudd? Te jól vagy?
Közben pedig kockáztassa azt, hogy másnap nem tud normálisan dolgozni?
Esetleg frissen lobogó szerelemnél, a harmadik hónapban még el tudom képzelni. De így, sok év után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!