Milyen helyzetben és helyen indult be a szülési fájás vagy folyt el a magzatvíz, és a párotok hogy reagált mikor szóltál neki, hogy itt az idő? 37 km
éjfélkor. átmentem a nappaliba és fel alá sétálgattam, mert még ritkán voltak, ezért még nem ébresztettem . Nekem azt ajánlották ismerőseim, ha nem akarom a 10 órát végig vajúdni a kórházban már csak akkor induljak, ha elfolyt a m.víz vagy rendszeres és min. 5 percesek a fájások.
8 perceseknél indultunk hajnal 5.30- kor.
Előtte teli kád vízben "szenvedtem".
ha vannak rendes tolófájásaim 8-9 közt már babázhattam volna, de így csak 11:40-kor. Majd a tesónál....:-))
párom kb 2óra körül ébredt fel. a kád mellett ő mérte az időt a fájások közt. nagyon jól viselte, már alig várja a következőt. még ő sem tudta előre, hogy végig bírja-e, vagy kimegy a szülőszobából. szerencsére bírta. (anyukám is ott volt, ő kiment. nem bírta...)
Hajnal 3-kor elment a nyákdugó, és éreztem, hogy megyünk szülni, így szóltam a férjemnek, hogy feküdjön le aludni, mert hamarosan itt az idő (ő akkor még játszott, mivel hétvége volt). Hajnal 5-kor jöttek a fájások, egyből 5 percesek. Fél 8-kor indultunk a kórházba, fél 1-kor született meg a babánk.
Szegény férjem tök álmos volt, mivel alig aludt, mert én ott mászkáltam a fájásaimmal és nagyon hangosan sóhajtoztam :)
szia,
mi már lefeküdtünk aludni aznap, de éreztem, hogy én már nem fogok :) 10 percesekkel kezdtem fél11-kor, amikor megbizonyosdtam róla, hogy rendszeresek letusoltam, átnéztem a csomagom, felírtam ide :), átöltöztem, felkeltettem a férjem, hogy lassan indulhatunk, mert itt az idő!! :) nem volt kapkodás, fél 2-kor indultunk, felhívtam a doktornőmet, mivel mi Vajdaságban lakunk, de én Szeged szültem, így még egy határ is út közben volt. nem volt pánik, csak a vámos kérdezte meg, hogy hová, hová, bulizni?? mondom, nem, szülni megyünk!! erre ő, hogy úr isten, kíséretet adjon?? szegény úgy megilyedt :D fél3-ra már a kórházban voltunk, átöltöztünk, apa fotózgatott még egy kicsit, aztán mivel gyorsan nyíltam reggel fél6-kor már kint is volt a gyönyörű kisfiunk!! a férjem jelesre vizsgázott, nagyon ügyes volt bent!! :) és azóta is!!
Ági
szia! moziban voltunk, megnéztük a Sherlock Holmest, mert még utoljára mozizni akartam. másnap reggel indították volna a szülést.
A robbantásos jelenetnél a kislányom kirúgta a burkot, de fölül, így csak szivárogni kezdett a magzatvíz. nem vettem észre, csak olyan furi érzésem volt. kifelé menet elmentem a mosdóba, tenyérnyi folt a gatyómon..."hm.. ennyire csak nem gerjedtem rá Robert Downey Jr-ra..." hazamentünk összeszedni a motyót, zuhany stb. majd kórház. sajna fájások nem jöttek, így sok oxit kaptam, de hajnalra meglett a kislányom. a lényeg, hogy nem kellett indítani.
eltettem a mozijegyeket emlékbe :) ja, és naggyon jó volt a film! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!