Eloszor a fajas jon es aztan folyik el a magzatviz vagy forditva? Es ha mondjuk epp furdenek, akkor ugye nem vennem eszre, hogy elfolyt? Milyen homeopatias modszer van a malna levelen kivul?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:09
1/10 anonim válasza:
Igen elõször jön a fàjàs és utàna a magzatviz.
2/10 anonim válasza:
Észre lehet azt venni, hogy elfolyik a magzatvíz. Nem 2 percig tart és eléggé meleg érzés. Ha tus alatt bizonytalan vagy, hogy csapvíz vagy magzat, akkor a tus fejet tartsd el magadtól távolra. Ha folyik valami meleg a lábad között, akkor az bizony a magzatvíz.
Nővéremnél pl. nem voltak fájások, legalábbis ő semmit se érzet csak az után, hogy elfolyt a víz.
Nálam vannak fájások, de a víz még nem folyt el.
3/10 A kérdező kommentje:
tudom,picit hulyen hangzik,de ugy kepzelem,jonnek a fajasok,es en meleg furdot veszek majd...szoval nem fogom igy akkor eszre venni..?azt a doki latja,hogy elfolyt-e?
2011. júl. 8. 19:18
4/10 anonim válasza:
Nekem nem folyt el a magzatvizem,burkot repesztettek,ez változó nem mindenkinél egyforma.
5/10 anonim válasza:
nekem a magzatvíz jött utána fél órára fájás és 8 órával később a baba :D
6/10 anonim válasza:
Nekem is előbb a magzatvíz folyt el, aztán 3-4 óra múlva kicsi fájások, 16 óra múlva 2 adag oxitocin után baba.
7/10 anonim válasza:
Nekem nem voltak jósló fájásaim,először elfolyt a magzatvíz és 3 perc múlva jöttek a 9-10 perces fájások.
8/10 anonim válasza:
Nekem eloszor a magzatvizem folyt el. Eszre fogod venni siman, mivel nem egyszerre folyik el azonnal, hanem, ha elindul, utana folydogalni fog egy jo darabig, legalabb is nekem igy volt.
9/10 anonim válasza:
Nekem a magzatvizem folyt el, fájásom még másnap délután sem volt.
10/10 anonim válasza:
Vagy úgy indul meg a szülés, hogy elfolyik a magzatvíz,vagy fájásokkal...A magzatvíz is kétféle képpen tud elmenni, ha a baba fejénél reped meg a burok, ált. akkor szokott lenni, hogy a kismamát elönti a magzatvíz, ha valahol oldalt reped meg a burok, akkor szokott szivárogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!