Magzatvíz vételre készülő kismamák hallottatok már az Arnica nevű homeopátiás golyóról?
Nekem is volt magzatvízvételem és nem volt semmilyen fájdalom, semmilyen görcsmg-ot kellett előtte és utána szedni.
Kis pihenés, másfél hét múlva már ugyanúgy dolgoztam.
Nekem is volt amniocentézisem, de azután normál esetben nincs vérzés, fájni meg addig fáj csak, ameddig csinálják, úgyhogy én biztos nem szedtem volna.
Pihenni kell utána, és magnéziumot szedni. Szerintem egyéb teendő nincs vele.
Második vagyok, a SOTE I-en vették le a magzatvizet.
Minimális a vetélés kockázata, és én akkor is úgy gondoltam, hogyha van valami gond a babával, úgyis elmegy, ha meg nincs, kibírja a magzatvízvételt is.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem engedte a magzatvízvételt, mert veszélyes, de végigcigizni a terhességét nem volt veszélyes.
Én örülök, hogy elvégezték (akkor nyilván nem örültem, hogy oda kényszerültem), mert szerencsére minden a legnagyobb rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!