Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz vételre készülő...

Magzatvíz vételre készülő kismamák hallottatok már az Arnica nevű homeopátiás golyóról?

Figyelt kérdés
én most készülők erre a vizsgálatra és rátaláltam egy homeopátiás kis könyvbe direkt így ajánlják magzatvíz vétel előtt vérzés gátló illetve fájdalom csillapító hatása van esetleg akik már voltak ilyen vizsgálaton volt aki használta ?bevált?
2010. máj. 4. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt magzatvízvételem és nem volt semmilyen fájdalom, semmilyen görcsmg-ot kellett előtte és utána szedni.

Kis pihenés, másfél hét múlva már ugyanúgy dolgoztam.

2010. máj. 4. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt amniocentézisem, de azután normál esetben nincs vérzés, fájni meg addig fáj csak, ameddig csinálják, úgyhogy én biztos nem szedtem volna.

Pihenni kell utána, és magnéziumot szedni. Szerintem egyéb teendő nincs vele.

2010. máj. 4. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ hol vették le neked egy picit izgulok mert 20 hetes vagyok és 2 éve 21 hetesen el vetéltem és most nem is tudom mitől féljek jobban az esetleges vetéléstől vagy attól hogy fel fognak hívni
 5/8 A kérdező kommentje:
3-ik válaszoló ezt van nekem is a könyvbe :-))ja és szedem a megne b6-ot 3*2
2010. máj. 4. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Az Arnica nem csak erre jó. Minden sérülésre ajánlják, illetve szülés után is, vérzéscsillapító hatása van, a sebek könnyebben gyógyulnak. A piciknek is lehet adni, ha elesnek, megütik magukat, a véraláfutások is gyorsabban gyógyulnak vele.
2010. máj. 4. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok, a SOTE I-en vették le a magzatvizet.

Minimális a vetélés kockázata, és én akkor is úgy gondoltam, hogyha van valami gond a babával, úgyis elmegy, ha meg nincs, kibírja a magzatvízvételt is.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem engedte a magzatvízvételt, mert veszélyes, de végigcigizni a terhességét nem volt veszélyes.

Én örülök, hogy elvégezték (akkor nyilván nem örültem, hogy oda kényszerültem), mert szerencsére minden a legnagyobb rendben van.

2010. máj. 4. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
örülök hogy minden ok volt veletek hát én nem cigizek (és nem csak terhesség alatt hanem egyáltalán)és az elsőnél is első perctől tp-ezen voltam a munkahelyemen vegyszerek vannak ezért nem is dolgozhatok ott terhesen így kímélő életmódom volt akkor is (influenza miatt elhalt a méhlepény pedig én meg sem voltam fázva tehát nem genetikai oka volt) és most is meg vagyok kímélve rendesen a vetélésről nekem is az a véleményem ha nem akar megmaradni akkor akármit is tehetek de azért mindig van valami amire azt gondolja az ember ha ezt meg teszem akkor segítek magamon és lehet hogy nem így van de megnyugtatóbb én pl. nem vagyok nagy vallásos de azért minden este imádkozok valahogy nyugodtabban tudok elaludni ha elmondom a mondókámat
2010. máj. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!