Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hallottatok a homeopátiás...

Hallottatok a homeopátiás "botrányról"?

Figyelt kérdés

[link]

Melyikről van szó pontosan? Vagy ezek után a többiben is hogyan bízhatnék? Eddig a babámnak is volt hogy adtam homeopátiás szert, mert ezekre mondták egyedül, hogy biztosan nem árt:( Vagy ez is a média túlzása?

2010. júl. 21. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti, hogy ezt a gyógyszergyártók találták ki.

A gyógys sok kemikáliászergyártás irgalmatlan nagy biznisz,úgy tűnik, egyre több ember fordul a természetes, vagy homeopata gyógymód felé, és egyeseknek ez böki a szemét.

Én továbbra is használom,bízok benne.Nekem segített!

Ellentétben a sok kemikáliás vacakkal,amik még plusszban mérgezik is a szervezetet.

2010. júl. 21. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kell túllihegni. "Egy" szerről van szó, nem az összesről.

Az orvosságok közül viszont mind károsít valamit, májat, vesét, gyomrot... Az orrcseppek az orrnyálkahártyát.

2010. júl. 21. 10:57
 3/3 anonim válasza:

Itt nem arról van szó, hogy feltétlenül károsítja, hanem arról, hogy az esetek x százalékában károsíthatja, ami a gyakorlatban kb azt jelenti, hogy 100 esetből találtak 25-öt, aki érzékenyen reagált,(és minden másra is kipirosodik az orra körül) és 2-őt, aki allergiásan.(egy csak azért, hogy kitűnjün, egy pedig azért, mert tényleg nem bírja a terméket.)

Minden termék, akár gyógyszertári, akár hálózatos túladagolás esetén gondokat okozhat. A lényeg a ragon van: "-hat."

2010. júl. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!