Hallottatok a homeopátiás "botrányról"?
Melyikről van szó pontosan? Vagy ezek után a többiben is hogyan bízhatnék? Eddig a babámnak is volt hogy adtam homeopátiás szert, mert ezekre mondták egyedül, hogy biztosan nem árt:( Vagy ez is a média túlzása?
Szerintem tuti, hogy ezt a gyógyszergyártók találták ki.
A gyógys sok kemikáliászergyártás irgalmatlan nagy biznisz,úgy tűnik, egyre több ember fordul a természetes, vagy homeopata gyógymód felé, és egyeseknek ez böki a szemét.
Én továbbra is használom,bízok benne.Nekem segített!
Ellentétben a sok kemikáliás vacakkal,amik még plusszban mérgezik is a szervezetet.
Nem kell túllihegni. "Egy" szerről van szó, nem az összesről.
Az orvosságok közül viszont mind károsít valamit, májat, vesét, gyomrot... Az orrcseppek az orrnyálkahártyát.
Itt nem arról van szó, hogy feltétlenül károsítja, hanem arról, hogy az esetek x százalékában károsíthatja, ami a gyakorlatban kb azt jelenti, hogy 100 esetből találtak 25-öt, aki érzékenyen reagált,(és minden másra is kipirosodik az orra körül) és 2-őt, aki allergiásan.(egy csak azért, hogy kitűnjün, egy pedig azért, mert tényleg nem bírja a terméket.)
Minden termék, akár gyógyszertári, akár hálózatos túladagolás esetén gondokat okozhat. A lényeg a ragon van: "-hat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!