Tud nagyon minimálisan, éppenhogy csak a magzatvíz? Tegnap este fájt a hasam, közepes mensis fájás zerüen, de nem időnként hanem folyamatosan és csak a bal oldalt.
mikor éjjel felültem valami mintha megindult volna belőlem,a bugyin is éreztem,szintelen szagtalan,nem volt folyás állaga,de tényleg csak egy nagyon pici folt lett.
32 hetes pocakos
Szerintem nem..
a második babámnál 36 hetes 6naposan hajnalban éreztem mintha csordogálna valami.. azt hittem vizelet mert úgy fekszik az amúgy is 36 hetesen 3400grammnak mért óriási babukám.
aztán húztam a csíkot kifelé, de amikor ültem nem folyt..felmostam magam után és ezt még megtettem egész délelőtt jópárszor.. estére fájásaim lettek...18 órától félórásak, aztán este 10-kor bementünk.. éjjel negyed egykor született meg Benedek.
szóval ezzel csak azt akartam írni, hogy ha ez magzatvíz volt akkor az ha szivárog is, bizony csak fogy .. és mivel a magzatvíz fogyóban lesz- téraránytalanság lesz odabent ami megindíthatja a szülést.. szóval szerintem csak egy nagyobb bébimozdulatot volt és bővebb hüvelyi folyás..vagy elcseppent egy kis vizelet...ilyenkor van az is.. legalábbis remélem a terhességi korodból.. bírd még ki 5 hétig!!
további kellemes babavárakozást!
Szia!
Én úgy vettem észre hogy szivárog a magzatvíz, hogy különböző mozdulatoknál (pl mikor leültem vagy felálltam) lett egy pici folt a bugyimon. Olyan volt mintha egy picit bepisiltem volna. :)
Nem voltam biztos benne hogy az (fájásaim abszolút nem voltak), de biztos ami biztos bementünk a kórházba. Mentővel jutottunk csak be, mert akkora hó volt. Se a mentős se a szülésznő nem hitte el hogy a magzatvíz szivárog, majd egyszercsak a vizsgálóban elfolyt. 6 óra múlva már a kezemben tarthattam a picimet! :)
A lényeg hogy ha elkezd szivárogni, akkor be kell menni a kórházba, mivel ilyenkor elég nagy az esély a fertőzésre. Én úgy tudom hogy 12 órán belül meg kell indulni a szülésnek, ha nem megy magától akkor pedig megindítják.
Remélem azért mégsem a magzatvíz lesz, mert tényleg jó lenne ha még legalább 4-5 hétig a pocidban maradna a bébi.
Vigyázz magadra és majd írj hogy mi a helyzet!
Első vagyok..
Nem tudtam hogy a magzatvíz csordogál:)
de pihentem és mivel fájásaim sem voltak nem mentem dokihoz, de felhívtam a védőnőmet és egy szülésznőt.A kórházban azt mondták 36 hetes 6 napos, de tudtam hogy 37 hetes 6 napos a bab.. szóval a születésnek már ideje volt.. és éjfélkor be is töltötte a 38. hetet.. 15 perccel később megszületett:)
na meg az utsó uh-n mondták hogy szép érett baba lesz. először koraszülöttnek mondták az ő számításaik szerint.. na de 3600 grammos 55 centis koraszülött babám lett!!!!!!!
figyelj magadra továbbra is! bármit érzel tapasztalsz hívd fel a dokidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!