Mit tenne ilyen helyzetben a párotok?
Vagy ha apa/leendő apa olvassa a kérdést: te mit tennél?
Évekig próbálkoztok. A lombik beültetés után eljön a tesztelés napja a reprodukciós intézetben.
Nem csináltok otthon tesztet, mert épp elég negatív tesztet láttatok az évek folyamán.
Az út több mint egy óra (+visszaút), reggel kell menni. A pár férfi tagja éjszakás volt előző éjjel, megy is vissza aznap estére.
Mit tenne? Menne veletek?
Köszönöm az eddigi válaszokat, szavazatokat!
Velünk történt ez tavaly. Pozitív lett a tesztem. Apám kísért el (nekem nincs jogsim, a tömegközlekedés meg ezen az útvonalon fél napos program), így ő tudta meg elsőnek a jó hírt. Aztán anyám, és a velük élő nagyim. Férjem délután 3-kor kelt fel.
Nekem annak idején rosszul esett. Azt nem akartam volna, hogy kimerülten vezessen. Ellenben előtte egy csomószor volt szabin vagy táppénzen, mikor menni kellett, és az rázott meg, hogy épp az eredményhirdetésre nem intézett szabit.
Ugyanez a történet volt 12 hetes UH-n, amikor a babánk neme derült ki. Egyedül mentem.
Szerintem egy kicsit túlpörgöd ezt a témát, pláne így egy év távlatából.
Eszembe nem jutna, hogy emiatt fáradtan vezessen, vagy szabit vegyen ki. Őszintén szólva nekem pont az a meglepő, mikor mindenhova rángatják apukát is, mintha olyan nagyon fontos lenne, hogy pl. a fél órás CTG alatt kint üljön a váróban és nézzen ki a fejéből.
A szabadság is véges, inkább olyanra használja, ami tényleg fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!