A ti párotok most ebben a járvány helyzetben eljárkál otthonról?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon gyenge az immunrendszerem, 16 hetes terhes vagyok és volt már korábbi vetélésem. Féltem a kisbabámat, nem is mozdulok ki az udvaron túlra ha nem muszáj. A párom szerint viszont felesleges hiszti ez az egész és ő akkor is be akar menni városba a barátaival találkozgatni. A ti párotok is ilyen, vagy csak az enyém veszi semmibe ezt az egészet?2020. márc. 21. 12:31
1/32 anonim válasza:
A férjem felelősségteljes ember és apa, itthon van velünk. Hkn home office, hétvégén a gyerekekkel van, amíg én összeszedem a házat meg magamat. Csak a kertbe megyünk ki, de oda sokat, boltba egy felnőtt megy, csak a legszükségesebbért.
2/32 anonim válasza:
Idiota elmebeteg a kedves parod.
3/32 anonim válasza:
Jobban pánikol mint én,igaz krónikus beteg tehát rá veszélyes. Sajnos csak részben engedték a home officet,így dolgozni megy,de amúgy sehova. Bevásárolni,patikába is inkább én megyek,ha elkapom talán rám.annyira nem veszélyes,egészséges vagyok,de őt meg a gyerekeket féltem.
4/32 anonim válasza:
Nem azért, hogy 'csakazértis', de munka miatt kell menni. Ez van.
5/32 A kérdező kommentje:
Dolgozni eljár ő is, illetve boltba. Ezért is gondolja úgy hogy semmi különbség nincs ha dolgozni megy, vagy ha a barátaival megy el ide-oda.
Hozzátenném hogy minden vasárnap velük szokott lenni, ezért sem értem miért nem tud most pár hetet kihagyni.
2020. márc. 21. 12:39
7/32 anonim válasza:
Dolgozni jár, máshová egyébként sem.
Biztos megmondanám neki, hogy elmehet, de haza nem jöhet
8/32 anonim válasza:
Párom mentőtiszt, ezenkívül csak gyógyszertárba jár ha kell (eddig 1x).
9/32 anonim válasza:
Csak dolgozni és boltba megy el.
10/32 anonim válasza:
Az enyém is csak dolgozni megy el itthonról.
Téged nem zavar, hogy alapból is ilyen sokszor elmegy otthonról? Mi lesz mikor már ott lesz a baba, haza sem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!