A ti párotok most ebben a járvány helyzetben eljárkál otthonról?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon gyenge az immunrendszerem, 16 hetes terhes vagyok és volt már korábbi vetélésem. Féltem a kisbabámat, nem is mozdulok ki az udvaron túlra ha nem muszáj. A párom szerint viszont felesleges hiszti ez az egész és ő akkor is be akar menni városba a barátaival találkozgatni. A ti párotok is ilyen, vagy csak az enyém veszi semmibe ezt az egészet?2020. márc. 21. 12:31
31/32 anonim válasza:
Nálam most derult ki hogy terhes vagyok. Szerdan megyek dokihoz. Boltba nem jarunk inkabb hazhoz rendelek. Ha meg is kell akkor maszkban es gumikesztyivel teszem. Ferjem dolgozik de felosztottak az allomanyt hogy kevesebben legyenek az irodaban. Egyik heten 3 napot masik heten 2 napot van home officeba. Nem visz ebedet es nem jar le enni csak szendvicset eszik a gep elott. Fertotlenit es kezet most a ruhait kimosom egybol. Nem jar el sehova mashova. A patod eleg felelotlen szerintem mert teljesne mas egy munkahely ami muszaj hogy megeljel vagy meg bulizgatas melle hogy 100% ra emeljuk a fertozes veszelyet. En biztos lealitanam.
32/32 anonim válasza:
Csak munkába jár el párom, illetve vásárolni, ha nagyon muszáj, de fertőtlenítünk mindent.
Ne haragudj, de a párod baromi felelőtlen, és nem foglalkozik a babátokkal. Biztos jó helyen vagy mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!