Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok most ebben a...

A ti párotok most ebben a járvány helyzetben eljárkál otthonról?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon gyenge az immunrendszerem, 16 hetes terhes vagyok és volt már korábbi vetélésem. Féltem a kisbabámat, nem is mozdulok ki az udvaron túlra ha nem muszáj. A párom szerint viszont felesleges hiszti ez az egész és ő akkor is be akar menni városba a barátaival találkozgatni. A ti párotok is ilyen, vagy csak az enyém veszi semmibe ezt az egészet?
2020. márc. 21. 12:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy most. Dolgozik, bolt, ennyi.
2020. márc. 21. 13:05
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem, mert neki van esze. Fontosak neki a szülei, az anyósa és mi is. Itthonról dolgozik és csak boltba, patikába megy. Feltehetőleg legközelebb 1 hét múlva megy bárhova is, addig van mindenünk. (És még kert sincs)
2020. márc. 21. 13:06
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozni megy és boltba. Néha patikába.

Amúgy sem egy haverozos bandázós alkat évi 2-4 alkalommal megy bulizni, de azzal sokat mondok.

2020. márc. 21. 13:11
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem is kicsit zavar, főleg hogy minden vasárnap 7-8 órára nincs itthon. Ezt ő is tudja nagyon jól, mert hangot szoktam neki adni. Szerinte ez a helyzet csak egy kifogás részemről arra hogy miért ne menjen.
2020. márc. 21. 13:19
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát te választottad.Ha ennyire nincs tekintettel rád, a körülményekre akkor szép jövő előtt álltok, akkor is el fog járkálni ha megszületik a baba, te meg majd oldj meg mindent ahogy tudsz.Rengeteg hozzá hasonló gondolkodású ember van még itthon,sajnos, mert ők lesznek azok akik szerte szét hordják az ismerőseiknek,családtagjaiknak ezt a deblát..

Szerencsére a párom nem ilyen.Nagyon szomorú volnék ha ennyire nem számítana az egészségem és a születendő babánk a számára.

2020. márc. 21. 13:22
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Munkába jár, amúgy nagyon komolyan veszi.

Szerintem komolyan beszélgess el vele. Megszületik a baba akkor is majd 7-8 órákra lelép?

2020. márc. 21. 13:25
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni jár es heti egyszer boltba. Így is ki vagyunk téve a veszélynek, mert rengeteg emberrel találkozik. De eszébe se jutna eljarkalni most máshová.
2020. márc. 21. 13:41
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Home office (szerencsére, mert az egy hónapos babám mellett enni se tudnék nélküle, annyira matrica), bolt, patika. Ennyi. Nem hülye.
2020. márc. 21. 13:47
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó példa arra, hogy azok az emberek akik energiát fektetnek a vírus lassításába, önként otthon maradnak és figyelnek a higiéniára, azoknak az összes munkáját egy ilyen ember a kukába dobja.

Sajnálom hogy ezzel kell megbirkóznod, úgy tűnik empátia és felelősség mentes párod van.

A férjem kénytelen munkába járni, de amit tud megtesz, hogy ne hozza haza. Nyilván ezt nem tudhatjuk hogy sikeres lesz-e. Ezen felül otthon vagyunk, nem találkoztunk senkivel 2-3 hete. Boltban eddig 2x voltunk. Gondolunk magunkra és másokra is. Ja és van egy kisfiúnk is. Neki sem mindegy. :(

2020. márc. 21. 13:52
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is babát várok. A másodikat. Az én párom is elmegy dolgozni, valakinek kell. És boltba is jár helyettem. Sehova máshova.
2020. márc. 21. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!