Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok most ebben a...

A ti párotok most ebben a járvány helyzetben eljárkál otthonról?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon gyenge az immunrendszerem, 16 hetes terhes vagyok és volt már korábbi vetélésem. Féltem a kisbabámat, nem is mozdulok ki az udvaron túlra ha nem muszáj. A párom szerint viszont felesleges hiszti ez az egész és ő akkor is be akar menni városba a barátaival találkozgatni. A ti párotok is ilyen, vagy csak az enyém veszi semmibe ezt az egészet?
2020. márc. 21. 12:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
98%
Nem megy sehova csak dolgozni. Orvos, így eléggé tisztában van a dolgokkal, főleg hogy az egyik kollégája is megfertőződött. Tegnap este már majdnem sírva átkozódott a sok felelőtlen, buta ember miatt. Kevesen vannak, sokkal többet dolgoznak mint általában, és teljesen kimerültek, viszont az ilyen embereknek hála valószínűleg ez még csak a kezdet.
2020. márc. 21. 14:13
 22/32 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos most fog kiderülni, hogy kinek milyen párja van. A tiéd akkor is el fog mászkálni otthonról, ha megszületik a baba. Te ott leszel fáradtan, kialvatlanul, ő meg inkább elmegy a haverokkal, csak ne kelljen a gyereksírást hallgatnia, meg a te panaszaidat. Én most egy családnál bébiszitterkedek, ahol anyuka dolgozik, mert nem megoldott a home office. Apuka vállalkozó, nincsenek nyitva, de ő minden nap elmegy az irodájába és ott van egész nap, csak hogy ne neki kelljen lennie a 2 és 3 évek gyerekeivel.
2020. márc. 21. 14:23
 23/32 anonim ***** válasza:
71%

Hát, te választottad. Eddig is szrt a fejedre, most, hogy gebasz van, ugyanúgy szrik rád és a magzatotokra.

Szóval így lehet rá számítani,hogy sehogy!

Légyszi, innentől kezdve vedd ezt tudomásul! És ne sírjon a szád, hiszen tudtad mit vállalsz és kivel!

2020. márc. 21. 14:41
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
Az én párommal nekem szerencsém van és nagyon büszke is vagyok rá, mert rám jobban oda figyel, mint saját magára. Amit tud azt helyettem elintéz (vásárlás, SZTK leletek stb.). Bárhová megy maszkot+kesztyűt vesz fel és a kézfertőtlenítőt viszi magával, de még itthon is használja. 17 hetes kismama vagyok. Ő csak dolgozni jár el meg a boltba illetve, ha fontos elintézni valója van. Sajnos ezt a helyzetet komolyan kellene vennie a párodnak, mert a kismamáknak az immunrendszere ilyenkor levan gyengülve... nagyon felelőtlen viselkedés a párod részéről.
2020. márc. 21. 16:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ennyire nincs rád tekintettel a párod

Mi a férjemmel szerencsére mind ketten itthonról dolgozunk, de nagyon félt minket, nem megyünk sehova, senki nem jön hozzánk, csak boltba megy ő egyedül . 33hkm

2020. márc. 21. 16:16
 26/32 anonim ***** válasza:
13%

Stílus alapján ez pont ugyanaz a Kérdező, akinek a férje - állítása szerint - Amerikában ragadt.

Szerintem csak provokál, hogy együtt szidjuk a pasit.

2020. márc. 21. 16:48
 27/32 anonim ***** válasza:
75%
21, csak ott dolgoznak többet, ahol fertőzöttek vannak. Nálunk kihalt a kórház, műtétes osztályon a húgomêknal már egy beteg sincs, nálunk csak három, jövő héten mennek haza.
2020. márc. 21. 16:59
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszoltatok! Végül sikerült megértetni vele a helyzet súlyosságát.
2020. márc. 21. 18:03
 29/32 anonim ***** válasza:
23%
Szia! Az én párom sem egy otthon ülős típus. Állandóan jönne menne. Számítottam rá, hogy nehéz lesz majd neki ez a #maradjotthon dolog. Én is babát várok, de a párom úgy próbálja ezt megoldani, hogy nem megy el itthonról ha nem muszáj de előfordul, hogy egy két barátja beugrik. Ilyenkor nem jönnek be a házba, kint a melléképületben söröznek. Van fertőtlenítős szappan, azzal kezet mosnak. Minden este Domestosos vízzel letörlöm a kilincseket.
2020. márc. 21. 20:26
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, gyerekeink vannak, kismama vagyok, az egesz csalad erdeke h ezt a virust megusszuk.
2020. márc. 22. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!