A kollégám a jövő héten Rómába akar utazni, szerintetek ez nem őrültség a jelen helyzetben?
Több esélye van arra, hogy amikor elindul a kirándulásra és kilép a kapun akkor elcsapja egy kocsi, minthogy a koronavírusba haljon bele.
De az azért megnyugtató, hogg vannak mg normális emberek akik nem pánikolnak és nem készülnek az apokalipszisra egy média által felfújt prüszkölővírus miatt
Szerintem felelőtlenség.
Ezért nem lehet ezt a r*hadt járványt megfogni!
"média által felfújt prüszkölővírus miatt"
Akik belehaltak azoknak biztosan más lenne a véleménye, meg a családtagjaik sem így gondolják.
#7:
Jól van, és akkor most csak ezért mindenki maradjon otthon és zárkózzon be, azt éljen disztópikus bezártságban? Én nagyon sajnálom az elhunytakat, de csak ezért ne forduljon már fel fenekestül a magánéletem.
Azért aközött, hogy kimehess az utcára és aközött, hogy olyan helyre utazz, ahol jelenleg nagy a járvány, van különbség szerintem. De kinek mi.
Én biztos nem utaznék olyan helyre, ahol jelenleg sokan megbetegednek a koronavírus miatt. Viszont ez nem jelenti azt, hogy innentől fényevő leszek és nem mozdulok ki a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!