Van itt olyan aki jelen állás szerint most munkanélküli?
Miért?
Kor/nemet is írj.
Szeretnél rajta változtatni?
Ha igen hogyan?
Mióta vagy munkanélküli?
Hogy érzed magad?
Jelen állás szerint van valami kilátásban?
Mivel foglalkoztál?
Mivel szeretnél foglalkozni?
Az vagyok.
A munkahelyemen évekig dolgoztam havi szerződéssel, majd mikor teherbe estem nem kaptam többet.
Szeretnék munkát, de 2 ovis mellett 6 év kihagyással úgy, hogy csak H-P kb 8-16ig vagy ha nem jön ba az oviban alvás esetleg 7-11ig tudnék csak dolgozni úgy marha nehéz találni, pláne hogy a szakmámban kb egész nap dolgozni kellene, du meg pláne... Az egyetlen szinte biztos munkára majdnem egy évet kell várnom...
32N
30/F
Felmondtam. Őrült sokat dolgoztam az elmúlt 1 évben, kicsit kellemetlenül mert körülöttem mindenki dolgozik. Nem tart el igazából senki, tehát nem kellene. Próbálom ennek a pszichológiáját megértetni magammal, hogy jelenleg feltöltődök és nem csak úgy lazsálok.
Irodai melós voltam, valami teljesen mást szeretnék, vagy ami kicsit szabadabb és nem a géphez vagyok kötve 8 órában.
Most láttam jó állásokat, de még szerintem szeptemberben nem szeretnék/tudok/akarok dolgozni.
Szintén.
Szülés előtti munkahelyem bezárt. Mikor a lányom ovis lett, akkor irodai közmunkára sikerült bekerülni, ahol közel 3,5 évet töltöttem, míg a munkaügyi úgy döntött, hogy x végzettségű embereket nem enged a következő programra, hiába kérte a cég. Mivel jelenleg nekem se mindegy a munkaidő a gyerek miatt, a suli 7-től van, vinni nem tudja más, az így is gyér választék még gyérebb. Tegnap voltam a munkaügyiben, az ügyintéző is megállapította, hogy elég silány az álláskínálat, tanfolyam se várható, idén még nem indult egy se. Jelenleg elég kilátásban a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!