Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH teszt negatív amit a 12....

LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén (13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum vajon?

Figyelt kérdés
Ciklusom görbéje:5.nap:36,4 6.nap:36,3 7.nap:36,2 8.nap:36,6 9.nap:36,3 10.nap:36,5 11.nap: 36,4 12.nap:36,5 13.nap:36,2 14.nap:36,6 15.nap(ma): 36,5

2023. okt. 5. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%
2 tizedesjegyest javasolnak. Pontosabb a mérés vele. Én is anno mikor elkezdtem használni rendes ovu hőmérőt, meglepődtem hogy mennyivel normálisabb görbéim lettek. Előtte el sem tudtam dönteni tutira, hogy mikor volt az ovu 😂 Meg ha nem aludtad ki magad, alkoholt ittál előző este, ilyesmik, akkor nem értékelhető a mérés. Ezeket célszerű jelölni az applikációban, bár én szimplán be sem írtam, mikor kialvatlanság miatt fura számot kaptam. Engem meg is viccelt ez, mikor várandós lettem a kislányommal 😂 A beágyazódási vérzés utáni harmadik reggelen (még messze nem késett a menstruációm) 2-3 tizeddel alacsonyabb hőt mértem. Na, mondom f.sza, ennyit erről. Elkenődtem. Pár órával később, valami isteni sugallatra, mielőtt még este egy pohár borba fojtom bánatom, mondom azért ellövöm azt a 25-ös x-epilt, ami itthon van. Hát nem pozitív lett? 😂 Ennyit arról, hogy mennyit számít az alvás a mérésnél 😁
2023. okt. 18. 08:24
 72/77 A kérdező kommentje:
Gratulálok nagyon a kicsihez! :-) :-) öröm olvasni mindig az ilyen boldogsággal végződő várakozásokat :-) Olvastam én is erről hogy a beágyazódás alatt csökkenhet a hő :-) egyébként gondoltam kipróbálom ez az első ilyen hónapom, ha esetleg nem sikerült a baba akkor lehet beruházok egy ilyen két tizedes hőmérőre illetve digitális ovu tesztre is :-) de közben arra is gondoltam ezt olvasva lehet ez a mérősdi nem nekem való :-( ma is megébredtem majdnem másfél órával mérés előtt de nem tudtam vissza aludni aztán csak feküdtem :-( majd megmértem az adott időben és 2 tizeddel magasabb volt a testhőm… úgyhogy nekem inni se kell hozzá meg semmi ilyesmi hogy elrontsam magamnak :-) hányadik dpo-n volt a beagyazodasi vérzésed? Nekem ma is vannak görcseim nehéz megállni de ki kell bírnom hétvégéig teszt nélkül ha addig nem jön meg persze:-) 11.DPO már inkább kiváncsi vagyok mint izgatott vagy ideges :-)
2023. okt. 18. 08:42
 73/77 anonim ***** válasza:

Nem a beágyazódáskor esett le a hőm, addigra az már megvolt, mert akkor még nem lett volna pozitív egy 25-ös teszt :) Tehát addigra már legalább 2 napja volt hcg termelés. Én alacsonyabb hőket mérek, ha rosszul alszok 🤷‍♀️ A beágyazódási vérzéskor nekem még tovább is emelkedett a hőm. Arra tisztán emlékszem, hogy trifázisos görbém volt. Nem emlékszem már hogy hányadik dpo-n volt a beágyazódási vérzés pontosan (már lassan 3 éve volt), annyi van csak meg, hogy nagyon korán jelentkezett. Először az is megfordult a fejemben, hogy kivételesen ideje korán meg fog jönni. Előtte volt egy kémiai terhességem az 5. hét végén, gondoltam az bezavarhatott hormonálisan. Persze azért a hőmérséklet további emelkedése és a szokatlan jellegű alhasi görcsök, és a "női megérzésem" miatt erőteljesen gyanakodtam, hogy megint pozitív lesz a teszt.

Nem utólag dumáltam be a "tüneteket", hiába néznek itt most sokan hülyének ez miatt. A második gyerekkel próbálkozunk pár hónapja, és eddig mindig tudtam biztosan, hogy nem estem teherbe. Akár ovu teszteltem, akár hőmérőztem, akár nem. (Én már elengedtem a méricskélést.) Ilyen szempontból a testem egy nyitott könyv 😂

Drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön a baba :)

2023. okt. 18. 09:04
 74/77 A kérdező kommentje:
Bocsánat kicsit félre olvastam, bizony nem vagyunk egyformák :-) az én alhasi görcseim “mindjárt megjön” jellegűek. Bár most elmúlt nem érzem :-) frász kerülget tőle :-) :-) drukkolok a második babához hogy minél előbb össze jöjjön :-) egyebként ha ilyen jók a megérzéseid és be is válik mert ismered ennyire a tested akkor legalább nem ér olyan hirtelen sokként a “nem jött össze” érzés mint amikor valaki negatívat tesztel gondolom
2023. okt. 18. 09:40
 75/77 anonim ***** válasza:

Azért ha valakit sokként ér egy negatív teszt, ott lenne bőven lelki munka :)

Sokként nyilván nem ér, de ettől függetlenül eddig mindig reménykedtem, hogy hátha mégsem ismerem olyan jól a testem, és nem jók a megérzéseim. Nekem a szurkák annyiban voltak másak a megszokotthoz képest, hogy kicsit erősebbek voltak, és nem múltak el a várható vérzés előtt x nappal. Így mikor most minden hónapban elmúlik a hasszurka, akkor már sejtem, hogy bukta. Amikor meg újra jól alszom, nem kelek fel pisilni éjjel és nem álmodok hülyeségeket, akkor tudom, hogy a progi szint is csökkent. Ezek után már nem nagyon szoktam reménykedni, úgyhogy sokkot biztosan nem kapok, mikor megjön 😁

2023. okt. 18. 13:17
 76/77 A kérdező kommentje:
Nekünk ez az első ilyen probálkozós hónap :-) ha esetleg nem jön össze a baba legalább nagyjából kiismerem a szervezetem jobban odafigyelve a jelekre :-)
2023. okt. 18. 13:23
 77/77 A kérdező kommentje:
Tegnap volt egy ilyen magas hőm reggel ismét hogy 37fokra felmentem mint a ciklus elején. Szintén mérés előtt kevesebb mint másfél órával csak forgolódtam, telefonoztam az ágyban. :-( ma viszont 36,6 lett ugyan ami cover line fölött van azért még.. Átlagban 36,7-8 volt a napokban a testhőm, hétvégére nem várom és bízom benne hogy olyan szerencsés leszek mint az előttem lévő hozzászóló :-) :-)
2023. okt. 19. 07:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!