LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén (13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum vajon?
Figyelt kérdés
Ciklusom görbéje:5.nap:36,4 6.nap:36,3 7.nap:36,2 8.nap:36,6 9.nap:36,3 10.nap:36,5 11.nap: 36,4 12.nap:36,5 13.nap:36,2 14.nap:36,6 15.nap(ma): 36,52023. okt. 5. 12:14
41/77 A kérdező kommentje:
Így van ahogy írod :-) reggel a hőt mérem ugyanúgy tovább elvileg magasabbnak kellene lennie amíg meg nem jön a menstruáció?
2023. okt. 7. 12:21
42/77 anonim válasza:
Azt nem tudom, sosem méricskéltem a hőmet.Nem láttam értelmét ezen stresszelni, beképzelni dolgokat.Szóval én csak lh teszteltem.No stress a hőd mérését is szüneteltetheted.
43/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :-) lehet figyelmen kívül hagyva azért nézem mert ez az első olyan hónapom mikor ezt is csinálom. Valahol olvastam hogy jobb mint a tesztelés így ezért csinálom mind a kettőt :-)
2023. okt. 7. 13:18
44/77 anonim válasza:
Oksi ha téged ez megnyugtat persze csinálhatod elvégre ez az első ilyen hőmérőzős hónapod.Őszintén utána olvastam stb de nem akartam ezzel foglalkozni a tesztelgetés elég volt.Majd írj fejleményt
45/77 A kérdező kommentje:
Ez lesz a 17. Ciklusnapom általában 28 naposak a ciklusaim, de volt 31 is már. Kíváncsian várom a fejleményeket addig írok hőt amíg nem jön a nem várt vagyis ne is jöjjön :-)
2023. okt. 7. 18:00
46/77 A kérdező kommentje:
[link] a reggeli teszt ilyen erős csíkos lett. Ennek van jelentősége?
2023. okt. 7. 21:26
47/77 anonim válasza:
ez a reggeli amit megmutattál ma délelött.időn kívül 5 perc után nem kell figyelembe venni a változásokat.
48/77 A kérdező kommentje:
[link] Ezt most csináltam nem régen kb 10 perce :-) aztan lassan le állok mert függő leszek a végén :-) gondoltam ezt a mai holnapi napot még teszteltem de lehet holnap már nem meglátjuk :-)
2023. okt. 7. 22:27
49/77 anonim válasza:
Igen ez már negativ az ovu már megtörtént.Énis ezt csinálgattam nagyon rajta voltam az első 2 hónapban rástresszeltem nemis jött össze a babó.Próbáld lazábbra venni a dolgot. az ovu már megtörtént az együttlét is ami szükséges a megtermékenyüléshez ezen kivül többet nem tudsz tenni, várni kell mindössze sajnos ennyi a teendő
50/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) remélem pozitív élményekkel számolok be :-)
2023. okt. 7. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!