LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén (13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum vajon?
Figyelt kérdés
Ciklusom görbéje:5.nap:36,4 6.nap:36,3 7.nap:36,2 8.nap:36,6 9.nap:36,3 10.nap:36,5 11.nap: 36,4 12.nap:36,5 13.nap:36,2 14.nap:36,6 15.nap(ma): 36,52023. okt. 5. 12:14
21/77 A kérdező kommentje:
17es szurkolok hogy sikerüljön :-) majd küldd el fe is a reggelit. Dél körül küldöm a tesztet meg ha úgy alakul este 9korul csinálok egy rendes estit is :-) nekem ez az első tesztes hónapom a múlt hónapban csak simán próbáltuk de nem jött össze próbálunk a biztosra menni :-)
2023. okt. 6. 09:50
22/77 A kérdező kommentje:
[link] ez a délutáni tesztem ugyanolyan mint tegnap.. vajon fog-e estig erősödni fene tudja már.. nagyon izgatott vagyok :-)
2023. okt. 6. 12:28
23/77 anonim válasza:
Ez még nem teljesen pozitív , biztosan fog erősödni.Én nekem amikor ilyen erős volt együtt voltunk akkor este( legyetek együtt ma este) Másnap full erős volt a csík akkor is együtt voltunk és ennyi.Ebböl a 2 együttlétből fogant a kislányom.Ovu elött 5 napig nem volt szex vagy egy hétig ( beteg voltam)
24/77 A kérdező kommentje:
23-as gratulálok a kislányhoz :-) ma voltam együtt a párommal :-) a holnap még kicsit sanszos találkozunk e a munka miatt, így ha nem is leszünk együtt akkor reménykedem ebben az együttlétben. Este 10-11korul késő lenne az esti tesztet csinálni?
2023. okt. 6. 13:16
25/77 anonim válasza:
Köszönöm.Hanyadik próbálkozós hónapotok? A mai jó.A holnap esti még jó lehet, vagy reggeli. Nem csináltam sosem akkor tesztet.Csinálj egyet de úgy hogyne igyál vagy pisilj elötte 2 -3 órával.
26/77 A kérdező kommentje:
Igazából a múlt havit mondanám elsőnek úgy, hogy nem néztem lh teszteket meg hőt. Megpróbálom reggel elkapni a férjem :-) Majd küldök ide egy esti tesztet is. Ti hányszor próbálkoztatok?:-)
2023. okt. 6. 13:47
27/77 anonim válasza:
3.ciklusban megfogant.Lh teszteltem végig. Oksi majd küldd az esti képet.Igen a holnap reggeli tanácsos :) Utána békénhagyhatod pár napra :D
28/77 A kérdező kommentje:
Hát békén nem szoktuk egymást hagyni e nélkül sem :-) :-) annyi hogy kicsit jobban figyelünk ilyenkor az időzítése
2023. okt. 6. 14:15
29/77 A kérdező kommentje:
[link] Esetleg valaki tud erre valami magyarázatot? :-( fél11 körül holnap megismétlem a tesztet. Valószínű az is ilyen lesz igaz?
2023. okt. 6. 23:14
30/77 A kérdező kommentje:
[link] ez pedig egy tesztelős sorozat :-) reggel megmérem a hőmet megírom hátha okosabbak leszünk :-)
2023. okt. 6. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!