LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a
hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap
felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén
(13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum
vajon?
Ha nem sikerül ez a hónap mindenképp beruházok egy ilyenre :-) a hőm tegnap 36,7 volt ma reggel már 37,1 ugyan ennek még nincs jelentősége, ezek mellett apró alhasi szurkálást és görcsnél jóval enyhébb fájdalmat mesélek be magamnak. Elvileg jövő hétre nem várom pontosan szerdán lesz a ciklusom 28.napja de fene tudja csúszik e egy két napot majd. 15-ös neked sok szerencsét kívánok! Majd írd meg te is mesélsz-e be magadnak alhasi szurkálásokat :-)
2023. okt. 9. 23:14
54/77 anonim válasza:
Már most megírhatom neked, hogy az előző két ciklusomban ahol màr tudatosan nem védekeztünk a párommal és LH teszteltem…sajnos képzeltem be szurkálásokat, húzódásokat sajnos :/ most teljesen másképp állok a dolgokhoz, lazábbra vettem magam :) persze lh tesztelek de azért is mert a naptàr szerint csak ma lenne pozitív az ovu tesztem, közbe meg tegnap volt. Bár ma is fogok tesztelni, mert lehet két egymás követő nap is pozi a teszt, de nekem a tegnapi sima David teszt is egyértelmű volt :)
Pingvinpatika.hu-ról rendeltem a digitàlisat de nézz körül, hol olcsóbb. :) Sok sikert !!!
2023. okt. 10. 05:41
55/77 A kérdező kommentje:
Annak lehet valami jelentősége ha ma 36,5 fokkal ébredtem?
Nem vagyok hőmérőzgetős típus sose próbáltam. De szerintem ha leesik a hőd az nem jelent babát. Ha sikerült a baba akkor fennt kellene maradnia a hődnek ha minden igaz :/. 54-es voltam.
2023. okt. 10. 14:00
57/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :-) jelentkezem ha csoda történne vagy ha meg veszem az új szerkezetet és elakadok valamiben :-)
2023. okt. 10. 14:11
58/77 anonim válasza:
Rendben, nyugodtan írhatsz privátban is :)
2023. okt. 10. 19:03
59/77 A kérdező kommentje:
Voltam ma a Benuban ott nem láttam digitális ovu tesztet viszont a DMben már igen oda ma nem mentem el mert siettem :-) vettem egy két vitamint (folsav és e vitamin is van benne) hátha segít valamit meg ártani sosem árt főleg ezekben az őszi időkben :-) kicsit szúrt a hasam amikor ültem a kocsiban, hogy is mondjam olyan érzés volt mint mikor a tampon nincs rendesen felrakva és nyom. (Elnézést hirtelen ez jutott eszembe :-) ) nem fogom rá semmire mert amugy is korai lenne bármi tünet csak kényelmetlen volt de ez tegnap is előfordult. A mellem nem faj csak néha néha érzékeny a bimbóm. 21.ciklusnap 4.dpo Kivel mi újság? :-)
2023. okt. 11. 17:08
60/77 anonim válasza:
Drogériában nem lehet kapni digitális ovu tesztet. Amit láttál a dm-ben az clearblue digitális terhességi teszt volt.
Rá kell kérdezni a patikában mert nem tartanak készleten, csak rendelni tudnak. A legegyszerűbb ha megrendeled netről. :)
Nem tudom milyen az amit éreztél, én még sose éreztem ilyet.
Én is szedek c+d illetve magnéziumot iszok és szedek várandósvitamint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!