LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén (13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum vajon?
Figyelt kérdés
Ciklusom görbéje:5.nap:36,4 6.nap:36,3 7.nap:36,2 8.nap:36,6 9.nap:36,3 10.nap:36,5 11.nap: 36,4 12.nap:36,5 13.nap:36,2 14.nap:36,6 15.nap(ma): 36,52023. okt. 5. 12:14
31/77 anonim válasza:
25/27es vagyok.
Fura hogy nincs egyáltalán második csík rajta.:O Én pl premom teszteket használtam mikor megtörtént az ovu szépen napról napra halványult fokozatosan a második csík.Szerintem Ismételd meg ma reggel de elképzelhető hogy az éjjel megtörtént az ovu.nem ittál elötte sokat? Lehet nemvolt elég koncentrált a vizelet.
32/77 anonim válasza:
Szerintem is ejjel volt ovud. 😊 Nagyon drukkolok hogy sikerüljön 😊 17es voltam
33/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást majd kiderül mi lesz 10 körül csinálok egy tesztet. A hőm 36,4 volt hajnalban, tegnap és tegnap előtt pedig 36,5 úgyhogy ezért vannak kérdések a fejemben. Mindenesetre ha valóban ovum volt akkor a tegnapi együttlétből reménykedem hogy lesz valami, mert a ma esti vagy holnap reggeli mar lehet késő lenne :-) innentől kell számolni a hő növekedést? A mai lesz akkor az első dpo?
2023. okt. 7. 09:14
34/77 anonim válasza:
Először végezd el a ma reggeli teszted is.Én inkább holnaptól számolnám a dpo1et.Mert lehet hogy az éjjel bekövetkezett az ovu de azis lehet hogy most reggel, és az ovu utáni nap a dpo1. Én így számolnám.
25/27/31es
35/77 A kérdező kommentje:
[link] Ez s tegnapi és a nemrég elvégzett délelőtti teszt. Nemtudom átlátszó nyúlós nyákom is volt most.. (elnézést hogy leírtam) van ilyen ovuláció után is?
2023. okt. 7. 10:29
36/77 anonim válasza:
Most ovuláltál éjjel vagy most reggel.Nehéz megmondani.Az az együttlét amit leirtál az jó lehet.Ha volt ma reggel az is növeli az esélyt. Nekem ovu után is volt nyák.Ez segíti a spermákat felúszni. Holnaptól van a dpo1.
37/77 anonim válasza:
az ovuláció ( ezt hozzáteszem) egyébként az előző kommentelő vagyok hogy a pozitív teszttől ami neked tegnap delelött volt ha jól emlékszem onnantól 12-24 órában megtörténik az ovu.Elképzelhető hogy már megtörtént éjjel vagy most reggel történik.
38/77 anonim válasza:
12-24 órán belül* 25-27-31-34es kommentelö vagyok
39/77 A kérdező kommentje:
Ma már nem tudtunk reggel együtt lenni mert el kellett jönnöm dolgozni :( az esti már késő lenne igaz?
2023. okt. 7. 11:32
40/77 anonim válasza:
Az az együttlét is jó lehet amit mondtál, illetve lehet h késő lenne a ma esti de ha van kedvetek bujjatok össze.Károtokra nem válik #38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!