LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén (13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum vajon?
Figyelt kérdés
Ciklusom görbéje:5.nap:36,4 6.nap:36,3 7.nap:36,2 8.nap:36,6 9.nap:36,3 10.nap:36,5 11.nap: 36,4 12.nap:36,5 13.nap:36,2 14.nap:36,6 15.nap(ma): 36,52023. okt. 5. 12:14
1/77 anonim válasza:
Bármelyiknek hihetsz, mert még ez alapján tényleg nem volt ovud. A tojásfehérjés nyák pedig általában megelőzi az ovulációt.
2/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor csinálok ma is tesztet :-) remelem már pozitív lesz végre valamelyik nap… Valamiért a 13. Napra saccoltam az ovut. Kicsit még kezdő vagyok a témában így várom a tapasztalatokat másoktól is :-)
2023. okt. 5. 13:29
3/77 A kérdező kommentje:
Egyébként a telefonom mára írja az ovut :-) ezt pedig most teszteltem. [link] remelem erősödik este :-)
2023. okt. 5. 13:54
4/77 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a telefonod mikorra írja. A hődnek pedig a ciklus első felében levő hődhöz képest kell emelkednie. Nálad ez még nem történt meg. Az ovu teszt is negatív még. Nem probléma, nekem sem a 14. napon van ovum, hanem inkább 16-17.
5/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :-) már azthittem lemaradtam az ovulációról :-) neked már van gyermeked utolsó kérdező? :-)
2023. okt. 5. 14:20
6/77 anonim válasza:
Szerintem ezut lesz ovud.Oké hogy a telefonod úgy irja de nem vagyunk robotok.Én nekem is a 14napra irta az app az ovut közben meg a 18.ciklusnap ovuláltam.Összejött a babám.5hós terhes vagyok. Nem a 4 es vagyok hanem egy új kommentelő
7/77 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához! :-) :-)
2023. okt. 5. 17:32
8/77 anonim válasza:
A teszt amit csatoltál még negatív. Nekem ez lesz a harmadik tesztelős hónapom. Én tutira megyek, mert használok digitálisat is :)
A teszted vagy holnap-holnapután lesz pozitív. Hajrá ;)
9/77 anonim válasza:
Igen, van már gyermekem :)
#4 válaszoló
10/77 A kérdező kommentje:
Most este megismételtem a tesztelést, talán egy nagyon minimálisan mintha erősebb lenne a délutáninál. Sajnos a párom nincs itthon mindennap mert sofőr, így nehéz “időzítetten” együtt lenni, de bízom benne hogy holnapra pozitív lesz mert pont hazajön :-) 8-as kommentelő neked is megy a hajrá, digitális teszt miben jobb a simánál mert én nem nagyon értek hozzá
2023. okt. 5. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!