Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH teszt negatív amit a 12....

LH teszt negatív amit a 12. Napon kezdtem el, de a hőmérsékletem a ciklusom 13. Napján leesett majd másnap felugrott. Nyúlós nyákom is volt a leesett hő reggelén (13.napon). Vajon melyiknek lehet hinni? Mikor volt ovum vajon?

Figyelt kérdés
Ciklusom görbéje:5.nap:36,4 6.nap:36,3 7.nap:36,2 8.nap:36,6 9.nap:36,3 10.nap:36,5 11.nap: 36,4 12.nap:36,5 13.nap:36,2 14.nap:36,6 15.nap(ma): 36,5

2023. okt. 5. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
4-es gratulálok hozzá remélem lassan felénk is elnéz már a gólya :-)
2023. okt. 5. 20:21
 12/77 A kérdező kommentje:
[link] Lehet csak én képzelem hozzá hogy picit sötétebb az esti, ezt el akartam ide küldeni még :-)
2023. okt. 5. 20:30
 13/77 anonim ***** válasza:
így az esti tesztedből elnézve szerintem holnap ovulálsz legkésöbb holnapután reggel.Remélem elegendő lesz a holnapi együtt lét.Mikor tudtok együtt lenni, csak este?
2023. okt. 5. 20:55
 14/77 A kérdező kommentje:
Ma este, vagy pedig holnap délelőtt. Szerintem a szombat már nem valószínű. Vagy ha igen akkor is csak reggel. Pont holnap délután megy el szombat reggelig sajnos. Nemtudom hogy így egy két nappal előtte mennyire esélyes a dolog :-)
2023. okt. 5. 21:12
 15/77 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, a digitális teszt mosolyog mikor pozitív. És mikor kiszeded a tesztcsíkot akkor is egyértelmű az eredmény :). De én ezt reggel csináltam illetve mikor tudtam, hogy délután a sima tesztem is pozi lesz akkor délután is :) Ugye reggel nem javasolt LH tesztelni, de ennél a tesztnél lehet azt is. Fals eredményt adhat a reggeli tesztelés eredménye, én ezért is erősítettem meg délután is, hogy fix legyen.

[link]

[link]

2023. okt. 6. 04:58
 16/77 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerülne ez a hónap be ruházok egy ilyenre én is. Bár inkább ne kelljen :))) a reggeli hőmérséklet ma is 36,5 ugyanannyi mint a tegnapi, del fel1 között csinálok egy tesztet majd. Remelem besötétül már a másik csík is :-) 8-as neked hányadik napon mosolygott a teszt? :-)
2023. okt. 6. 06:33
 17/77 anonim ***** válasza:

Én is a CB tesztre szavazok, ezzel nem kell bajlódni hogy na most akkor pozitív vagy sem. Amúgy szerintem is ma vagy holnap lesz pozi. A telefon nekem is mindig a 14.napra teszi, pedig a ciklusom is hosszabb, 30 napos, tehát sose találja el a teló.

Amúgy mi a pozitív teszt napján tudunk együtt lenni, majd másnap megint pozi volt aztán negatív. De mivel a férjem szintén nem volt otthon az 1.pozi után, így most reménykedek, hogy elég volt az az 1 alkalom is :D

Drukkolok neked is.

2023. okt. 6. 09:28
 18/77 A kérdező kommentje:
Ha két napig lesz pozitív én is inkább az elsőre szeretném időzíteni. Egy tesztet el sütök majd dél körül megnézném mi a helyzet, lassan mar függő leszek pedig ez az első tesztes hónap. Megy a drukk 17-es szerintem elég az egyik nap mert így már fixen lesz ott sperma amikor kiszabadul a petesejt :-)
2023. okt. 6. 09:39
 19/77 anonim ***** válasza:
Eddig mi a pozitív és az első negatív napon is együtt voltunk, de valamiért nem sikerült. Most majd hátha :) Majd írj, ha teszteltél. Holnap reggel én is tesztelek egyet :)
2023. okt. 6. 09:43
 20/77 anonim ***** válasza:
Ja, 17es voltam :D
2023. okt. 6. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!