VTimi30 kérdése:
Kérhetek egy kis biztatás?Nagyon félek..
Figyelt kérdés
Sziasztok! Januárban volt egy elhalt terhességem(művi befejezéssel),áprilisban pedig egy méhen kívüli,mely "szerencsére"magától elment(spontán vetélés). Azóta szüneteltettük a Babó dolgot. Aug.24.-én jött meg,együtt voltunk szept. 2.-4-5-6-7-8.-án. A ciklusaim átlag 24-26 naposak.(28 nappal számolva,21.-én nem kellene megjönnie. Tudom még korai. De pár napja folyamatosan fáj az alhasam,a melleim,átlátszó,néha kicsit fehéres folyás van. Tegnap este és ma reggel csináltam korai tesztet,amelyek pozitívak lettek,igaz még halványabbak. Egyből elkezdtem szedni a terhes vitamínt,utrogestant. Nem merek még örülni,holott sírtam is,mikor megláttam a két csíkot. Viszont bennem van a félelem,hogy mi van,ha a 3.Babánk is itt hagy minket...vagy elkezdek vérezni. Orvoshoz nem akarok menni,csak majd 2 hét múlva,ha addig nem történik semmi rossz. Bevallom a mosdó a mumusom. Mit tehetnék,vagy szedjek már,hogy ne veszítsük el ezt a Babát is? Rutascorbint lehet megelőzésre? Bármit megtennék,csak maradjon Velünk...2023. szept. 13. 06:04
21/24 A kérdező kommentje:
Van képem,bár a fotó nem adja úgy vissza. Hogy tudom ide feltölteni? (még soha nem tettem itt ki)
2023. szept. 13. 10:27
22/24 anonim válasza:
Imgbb feltöltöd és bemásolod
24/24 anonim válasza:
Mindenképpen ismételj még ha erősödik akkor szuper de még ne éld bele magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!