Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérhetek egy kis biztatás?Nagy...

VTimi30 kérdése:

Kérhetek egy kis biztatás?Nagyon félek..

Figyelt kérdés
Sziasztok! Januárban volt egy elhalt terhességem(művi befejezéssel),áprilisban pedig egy méhen kívüli,mely "szerencsére"magától elment(spontán vetélés). Azóta szüneteltettük a Babó dolgot. Aug.24.-én jött meg,együtt voltunk szept. 2.-4-5-6-7-8.-án. A ciklusaim átlag 24-26 naposak.(28 nappal számolva,21.-én nem kellene megjönnie. Tudom még korai. De pár napja folyamatosan fáj az alhasam,a melleim,átlátszó,néha kicsit fehéres folyás van. Tegnap este és ma reggel csináltam korai tesztet,amelyek pozitívak lettek,igaz még halványabbak. Egyből elkezdtem szedni a terhes vitamínt,utrogestant. Nem merek még örülni,holott sírtam is,mikor megláttam a két csíkot. Viszont bennem van a félelem,hogy mi van,ha a 3.Babánk is itt hagy minket...vagy elkezdek vérezni. Orvoshoz nem akarok menni,csak majd 2 hét múlva,ha addig nem történik semmi rossz. Bevallom a mosdó a mumusom. Mit tehetnék,vagy szedjek már,hogy ne veszítsük el ezt a Babát is? Rutascorbint lehet megelőzésre? Bármit megtennék,csak maradjon Velünk...
2023. szept. 13. 06:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
A hcg a beágyazódás kezdeti pillanatától termelődik és nem a végétől. Így simán lehet pozi a teszt!
2023. szept. 13. 07:30
 12/24 anonim ***** válasza:
20%

"Babó dolgot" --- hogyan okozz instant agyvérzést 2 szóval.

Olyan jó lenne, ha inkább az értelmes emberek szaporodnának.

2023. szept. 13. 07:32
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
NEM vonzod be a rosszat azzal, hogy aggódsz, aki ilyet ír, annak kéne bevonzani egy péklapátot. Jó hogy nem azt mondja rögtön, hogy azért vesztettél el két terhességet is, mert túl sokat aggódtál. Szóval: aggódj nyugodtan, nem ezen fog múlni semmi se. És akarattal nem nagyon lehet ugye ezt befolyásolni. Ha terhes vagy és egészséges a terhesség (és te is), akkor remélhetőleg meg fog maradni. Drukkolok!
2023. szept. 13. 08:40
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

10-11#

Miután a megtermékenyített petesejt a petevezetéken át a méhbe jut, beágyazódik a méh falába, ami elindítja a méhlepény kialakulását. A méhlepény elkezdi termelni a hCG-t, és felszabadítani a hormont a vérben és a vizeletben.

Szívesen.

Hiába törölteted, ez az igazság.

Google még mindig a barátod.

2023. szept. 13. 09:17
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj hogy nem az igazság amit írsz és én nem töröltettem semmit!csak röhögök a sok okos gyakorison
2023. szept. 13. 09:31
 16/24 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék.

2023. szept. 13. 09:32
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Sokkal okosabb vagy mint a Semmelweis!

🤣🤣🤣🤣

Szánalmas!

2023. szept. 13. 09:36
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Látom nem megy az értelmezés.

Amit az embrió kezd el termelni az annyira kevés, hogy nem fogja a teszt mutatni. Serkenti a terhesség alatt megnövekedett ösztrogén- és progeszterontermelést, és ez az a hormon, amelyet az összes terhességi teszt kimutat

2023. szept. 13. 09:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Én pontosan jól értelmezem a dolgokat!de te?!
2023. szept. 13. 10:20
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem vitát akartam generálni. 2 nap múlva újra tesztelek másfajtával.

"Kedves"12-es...nem értem miért baj az,hogy Mi a Babát,Babónak,Babócának vagy pocaklakónak is becézzük. Úgy gondolom ez nem azt jelenti,hogy ne lennék értelmes,sőt! Nálam ez a szeretet egyik "nyelve"... Viszont örülök,hogy kiragadtad a lényeget!

2023. szept. 13. 10:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!