Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bevállalnátok egy ilyen...

Bevállalnátok egy ilyen megoldást?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy az apám és a nevelő anyám 2-éve próbálkoznak,de még mindig nem jött össze a gyerek.A lombik is megfordult a fejükben,de elég pénzes vállalkozás és ráadásul anyám fél az altatástól,jobban mondva attól,hogy mi van ha majd a művelet közben mégis felébred.Felajánlottam neki egy ötletet,mi szerint beszéljen egy kollégájával,kérjen tőle szívességet,feküdjenek össze,csak 5-vagy több percről van szó,apámnak nem kell róla tudnia,ez majd a mi közös kis titkunk lesz,hadd éljen abban a hitben,hogy tőle van a gyerek,nem akarom összezúzni a lelki világát azzal,hogy igazából sem én sem a testvérem nem tőle vagyunk,hanem én az anyám egyik alkalmi partnerétől,a testvérem pedig a nevelő anyám egy „kedves ismerősétől” és igazából nem tud gyereket csinálni.

tegnap 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beteg a fejed. A kérdés jelentve.
tegnap 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
tegnap 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
tegnap 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Melyik romkom ment este a Viasaton?
tegnap 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!