Bevállalnátok a negyedik gyereket?
Három fiam van, mindig is szerettem volna kislányt. Valószínű ezért bevállalunk mégy egy babát, plusz nem igazán szeretnék visszamenni dolgozni.
Akiknél 4 gyerek van mennyivel nehezebb, mint hárommal?
Anyagilag ellennék, a nagyszülök elég sokat segítenek.
#2 Akkor majd jon az 5.
Mint a ruletten, mindig a pirosra rakod, egyszer csak bejon:D
Eddig 7 választ kaptál, és mind lebeszélne róla. Ez a Magyar, és fehér ember szégyene, és ezért fog kihalni. Bele gondolni is rossz, hogy milyen rossz lesz nekik felnőttként megérni, hogy eltapossák őket, csak mert kevesen vannak. Ami a mi bűnünk. Majd nézd meg, hogy engem hogy lepontoznak, csak azért, mert én rábeszélnélek...
Ezt a népirtás. Egyik háború sem volt olyan pusztító, mint a "liberalizmus". Ne törődj semmivel, vállald be bátran! Ha fiú lesz Ő is, akkor mi történik, elveteted, vagy megölöd? Biztos hogy nem! Szeretni, és gondozni fogod Őt is! Ha meg fiatal vagy, akkor jöhet az 5. is. Egyébként több ismerősömnél, a negyedik már lány lett. Szóval, statisztikailag is jók az esélyeid... :-)
szia. nekem ugyan még csak 1 fiam van. most szeretnénk tesót neki, nem titkoltan kislányt (elsőre is azt szerettem volna, most már az apja is)
mindig is nagy családot szerettem volna, 3 gyereket kb. ha három fiam lenne, én is még elgondolkodnék egy negyediken hátha kislány. persze benne van a pakliban, hogy ő is fiú lenne :) szerintem ha ti szeretnétek és úgy érzitek menne is, akkor vállaljátok :)
ui.: osztálytásamék hárman voltak lánytesók, szülők megpróbálkoztak 4.-re, hátha fiú... ikerlányok lettek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!