Bevállalnátok a negyedik gyereket?
Három fiam van, mindig is szerettem volna kislányt. Valószínű ezért bevállalunk mégy egy babát, plusz nem igazán szeretnék visszamenni dolgozni.
Akiknél 4 gyerek van mennyivel nehezebb, mint hárommal?
Anyagilag ellennék, a nagyszülök elég sokat segítenek.
Tehát két oka van, hogy negyedik gyereket akarsz.
1. Legyen lányod
2. Nem akarsz dolgozni
Olyan oka nincs, hogy szeretnétek még egy gyereket...?
Nem vállalnám be. Kivéve, ha megfoganna - de erre rendkívül kevés az esély, felelősségteljes felnőttek vagyunk. De nem terveznénk be.
Nekem is három fiam van.
Mielőtt összeházasodtunk, akkor beszéltünk, hogy "de jó lenne három, vagy talán-talán-talán négy".
A talán elúszott, három maradt. Majdnem 35 voltam, mikor a kicsit szültem. Nekem ennyi az időm, erőm, idegem. Így is hét évet voltam otthon, és a fiúk folyton rivalizálnak. Szerintem nem tenne nekik jót egy baba, és a még kevesebb egyéni figyelem. Nem hiányzik a kislány, teljesnek érzem a családunkat.
De kinek mi, van, aki sokkal többet bír. Fontos, hogy felvállaljuk, mi magunk (és a párunk!!!) mennyit bírunk.
Nekem csak az visszatetsző, hogy a nemek miatt akarnál még egyet... ez ultragáz, kérlek ne haragudj. Negyedik gyereknél, sőt a tizediknél is az esély 50-50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!