Bevállalnátok a második várandósságot?
Az első szülésélményem annyira szörnyű volt, hogy Én akkor azt mondtam, hogy soha többet.
Mi is nagyon szerettünk volt tesót, alapból 2-3 gyerek volt a terv.
Egy idő után a férjem már eléggé szeretett volna tesót, így aztán beadtam a derekam azzal, hogyha jönni szeretne, akkor jöjjön :)
21. hetes terhes vagyok, és nagyon meglepődtem még én is, de nem félek! :)
Lehet, hogy a szülés megint irgalmatlan rossz élmény lesz, de az utána lévő időszak kárpótol mindenért :)
Köszönöm, bízom a legjobbakban :D
Nektek pedig sok sikert, alakuljon minden úgy, ahogy szeretnéd/nétek:)
2 és fél éves a fiam. A szülés után megfogadtam, egyke marad. Én ezt mégegyszer biztos nem...
1 éves volt mikor újra belevágtunk. Egy babát elvesztettünk. Most 1 hónapos a hugi.
Fiammal a terhességet észre sem vettem. Nem volt terhes 1 pillanatig dem. Csak a szülés volt katasztrófa.
Most a hugival a 9 hónapot végigszenvedtem. 7x véreztem, a vérnyomásom a béka segge alatt 9hónapig, emiatt folyton szédültem, rosszul voltam. A végére iszonyú görcsök, derékfájás... és mellette ott a 2évesem akitől pihenni nem tudtam. Segítségem nem volt. Elmondani nem tudom, hogy vartam a szülést. Maga a szülés viszont egy álom volt. Beavatkozás nélkül 3 óra alatt meglett, gátvédelemmel.
Az első hónapunk eddig kihívás volt. A nagy folyamat féltékeny, a kicsi matrica baba. Segítségem most sincs.
Napra 2 és fél év lett köztük, ami szerintem így hogy már benne vagyunk rohadt kevés.
De egyszer csak felnőnek, addig pedig igyekszünk a maximumot kihozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!