Bevállalnátok így egy terhességet?
Férjemmel szeretnénk 2. babát, de első terhességem alatt egy jóindulatú daganatot találtak nálam, amivel még akkor meg is műtöttek. Ezzel további teendő nincs, meggyógyultam. Az orvosom valószínűnek tartja, hogy a terhesség miatt alakult ki, és nincs kizárva, hogy egy újabb terhességtől újra előfordulhat, akár ennek a daganatnak egy agresszívebb fajtája is.
Ti kockáztatnátok?
Nem.
Kinek éri meg ezt megkockáztatni és miért? Egy nem létező meg nem született gyerekért?
Mi van, ha megtörténik amit az orvos mond?
Te meghalsz (valószínűleg kínok-kínja között), a gyerekek anya nélkül maradnak, a férjed a szerelme nélkül marad ráadásul 2 gyerekkel egyedül.
normális embereknél ilyen helyzetben ez fel sem merül.
a férjed is megér egy misét, hogy kockáztatna téged egy nem létező emberért.
eszembe se jutna a baba, hogyha tudnám, hogy a feleségemnek ilyen jellegű problémái lehetnek belőle.
Örökbe fogadas nem opcio?
Nem vallalnam be igy a terhesseget egyaltalan
Megkérdeznék másik orvost is. Utána mennék, hogy van alapja a feltételezésének és tényleg a terhesség tehet róla, vagy találgat.
Ha az én orvosom mondaná ezt, aki a nőgyógyászati onkológiai esetekre specializálódott klinikai igazgató nemzetközi elismertséggel, akkor hallgatnék rá.
De miómád volt, vagy valami egyéb?
Mert nem mindegy.
Miómával nők milliói szaladgálnak, úgy hogy nem is tudnak róla.Nekem is volt terhesen egy nagyon pici, mire megszültem eltűnt.(a 6 hetes kontrollon nem találta a doki már meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!