Kérhetek egy kis biztatás?Nagyon félek..
Próbálj meg nem rágörcsölni, mert bevonzod a rosszat. Utrogestan felesleges, ha nem vérzel, nem biztos hogy jót tesz.
Csúnya ezt mondani, de ha ez a baba is elmegy, akkor ott gond lett volna, ilyen kis terhességnél működik a természetes szelekció. Ha itt is gond lesz, vizsgáltasd ki magad, nincs e mondjuk pajzsmirigy zavarod, vagy véralvadási problémád. Bár ezeket most is megnézheted magánban, mert ha ezekkel van gond, és időben kapsz gyógyszert akkor rendeződik minden.
Utrogestant miért szedsz? Orvosi utasításra, vagy saját kútfőből?
Rutascorbint miért szednél? Az akkor kell, ha vérzel. Nem megelőzésre van.
Elhiszem, hogy stresszelsz, de felesleges. Ha egy baba meg akar maradni, megfog akkor is, ha egy vitamint nem szedsz be. Ha meg el akar menni, akkor fejre is állhatsz, beszedheted a világ összes vitaminját, akkor is elfog.
Nekem az első terhességem méhen kívüli volt. Nekem nem volt szerencsém. Hiába mentem dokihoz, mert iszonyúan fájt a hasam, barnáztam, 2x csináltak uh-t, egyik doki sem vette észre. Szétdurrant a petevezetöm. Így onnantól fele esélyünk volt babára.
4hónap után ismét terhes lettem. Minden jó volt. 10hetesen még voltam a dokimnál uh-n, láttam hogy pulzál, mozog. Hazaértem, este elöntött a vér, elvesztettük.
1évre rá estem újra teherbe. 4éves azóta a fiam. Sőt, lett egy lányunk is, ő is 2 már.
(Viszont lányomnál komplikációk léptek fel a szülésnél, a méhem kiszedése mellett döntött a doki.)
Szóval nem kell pánikolni, feleslegesen vitaminokat, gyógyszereket szedni. Terhes vitamint azt mindenképp, de ennyi. Ha csak orvos nem mondott mást.
És higyj magadban, magatokban. Az a legfontosabb.
Köszönöm szépen! A pajzsmiriggyel nincs gond,sem a véralvadással(magánban szoktam menni teljes vérképre+amit kérek még,minden tökéletes).
A januári Babámmal január 2.-rá nem vártam,és december 23.-án már pozitív volt a tesztem. Ott a 7-8 héten sajnos megszünt a szívhang... Nekem mindig hamarabb van az ovulációm. Most szept. 4-5.-én volt a csúcs(azt is néztem.. De megpróbálom nem beleélni magam,és bízom benne,hogy tényleg a Mi Szivárványbabánk érkezni fog ❤️
Szerintem meg - és egyáltalán nem rosszindulatból írom.. benézted azokat a "halvány teszteket" és csak a reagens helye.
Még csak ma van a 12.!nap ha 2.-án sikeres is volt az aktus,( de mivel rövidebb a ciklusod pé sem akkor van mikor a nagykönyv,) még csak most fejeződne be a beágyazódás..
3 vagyok!
Csak azért kérdeztem, mert iszonyú sokan szedig hasracsapás alapon.
Itt magyaro-n, mindenki csodaszernek hiszi, pedig az esetek 90%-ában nem is kellene hogy szedjék.
De ha doki írta, akkor nem szóltam 🙈
Kitartás!
Könnyű mondani, de az idő majd megoldja.
Nincs véletlen képed a tesztről?
Nekem is nagyon gyanúsan korai. Ahogy fentebb írják, meg kb most kellene beágyazódnia, akkor pedig még nincs hcg termelődés.
Sziasztok
Akár pozi tesztje is lehet.
Nem mindenki szervezete követi a tankönyvet. Nekem is egyertelmű pozi tesztem volt ovu(követett) után 8. Napon délután.
Az hogy megmarad egy jó kérdés.
2 vetélés ,sok kémiai után itt szuszog a kislányom. Egyszer neked is sikerülni fog remeljük hogy majd most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!