Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az első terhességi tünetek...

Az első terhességi tünetek után mennyi idővel lett pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Egy hete van folyamatos hányingerem és émelygek, puffadok pár hónapja szültem még nincs mensim de szerintem van rá esély hogy terhes vagyok. Három napja negatívat teszteltem de a tünetek nem enyhülnek sőt. Két napja pedig enyhe rózsaszín folyasom volt épp pár csepp. Volt valaki így? Mit gondoltok lehet rá esély hogy terhes vagyok?

ma 00:34
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Ha a terhesség miatt lennél rosszul, a teszt pozitív lett volna.

Pár hónapja szültél hormonok jönnek-mennek, még normális a rosszullét is.

ma 00:46
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
a terhességi tünetek azután kezdődnek, ha van annyi hormon a szervezetben amik okozzák, ami már kimutatható....
ma 03:30
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy előttem is írták. Tünet akkor van, ha már kimutatható a hcg is. Nekem mind a 4-szer így volt. Baromi korán teszteltem tünet miatt és pozitív is lett a teszt. 10.dpo

Amikor csak tüneteket produkáltam, kb szülés után 1-2évvel, akkor hiába teszteltem terhes nem voltam. A szülés után kb minden ciklusnál terhesnek éreztem magam. Ugyan azok a tüneteim voltak. (4-ből kettő vetélés lett)

Nem vagy terhes, ha negatív a teszted. A tüneteidet meg a szülés utáni hormonális változások okozzák. De az is lehet, most lesz ovud.

ma 06:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

9dpon lett pozitív a tesztem, első tünetem az irtózatos fáradság volt, de csak a nem várt napja körül. Puffadas 6. héten, hányinger, émelygés a 7. héten kezdődött.

Ha nem mutatja ki a teszt, nem vagy terhes.

ma 06:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen tünetem volt, elmaradt a menzeszem.

Akkor pozitív lett a teszt

Minden más tünet csak később jött

ma 07:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Először pozitív a teszt és utána jönnek a tünetek.

A terhességi tüneteket a hcg hormon okozza, amire a terhességi teszt is reagál. Az érzékeny terhességi teszt 10 mlu/ml-től pozitív, tünetet meg úgy 1000 mlu/ml felett okoz a hcg. Aki azt gondolja 5.hét előtt van bármilyen tünete, annak nem a terhességtől van tünete.

ma 07:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezeket az emésztőszervi tüneteket nem elsősorban a hcg hormon okozza, hanem más egyebek is. Lehet, hogy peteérésed van/lesz.
ma 07:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Már az előző kérdésedben is leírtuk, hogy ha terhesség okozná a tüneteket, akkor a teszt is potitív lenne.

Mivel neked negatív a teszted, nem nehéz kitalalni, hogy nem terhestüneteid vannak.

1000oka lehet még ezeknek. Én inkább a meg fog jönni-re gondolnék, mint terhességre.

Ezért kár több kérdést kiírnod.

ma 08:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pozitív teszt előtt semmilyen terhességi tünetem nem volt. Csak pms tünetek, de azok ugye menstruációra is utalhattak volna és máskor is szokott lenni. Második terhességnél még ez sem volt.
ma 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha terhesség miatt van a tünet, akkor a teszt mindig pozitív.
ma 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!