Az első terhességi tünetek után mennyi idővel lett pozitív a terhességi teszt?
Ha a terhesség miatt lennél rosszul, a teszt pozitív lett volna.
Pár hónapja szültél hormonok jönnek-mennek, még normális a rosszullét is.
Ahogy előttem is írták. Tünet akkor van, ha már kimutatható a hcg is. Nekem mind a 4-szer így volt. Baromi korán teszteltem tünet miatt és pozitív is lett a teszt. 10.dpo
Amikor csak tüneteket produkáltam, kb szülés után 1-2évvel, akkor hiába teszteltem terhes nem voltam. A szülés után kb minden ciklusnál terhesnek éreztem magam. Ugyan azok a tüneteim voltak. (4-ből kettő vetélés lett)
Nem vagy terhes, ha negatív a teszted. A tüneteidet meg a szülés utáni hormonális változások okozzák. De az is lehet, most lesz ovud.
9dpon lett pozitív a tesztem, első tünetem az irtózatos fáradság volt, de csak a nem várt napja körül. Puffadas 6. héten, hányinger, émelygés a 7. héten kezdődött.
Ha nem mutatja ki a teszt, nem vagy terhes.
Egyetlen tünetem volt, elmaradt a menzeszem.
Akkor pozitív lett a teszt
Minden más tünet csak később jött
Először pozitív a teszt és utána jönnek a tünetek.
A terhességi tüneteket a hcg hormon okozza, amire a terhességi teszt is reagál. Az érzékeny terhességi teszt 10 mlu/ml-től pozitív, tünetet meg úgy 1000 mlu/ml felett okoz a hcg. Aki azt gondolja 5.hét előtt van bármilyen tünete, annak nem a terhességtől van tünete.
Már az előző kérdésedben is leírtuk, hogy ha terhesség okozná a tüneteket, akkor a teszt is potitív lenne.
Mivel neked negatív a teszted, nem nehéz kitalalni, hogy nem terhestüneteid vannak.
1000oka lehet még ezeknek. Én inkább a meg fog jönni-re gondolnék, mint terhességre.
Ezért kár több kérdést kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!