Pozitív teszt előtt lehetséges, hogy vannak terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
5 nap múlva nem várnám, de kb 3 napja tapasztalok magamon szédelgős, mellfeszülős, evés utáni hányinger, alhasi fájdalom, derékfájdalom féle tüneteket. Ma reggel nem bírtam ki és teszteltem egyet, ami persze negatív lett. Előfordult esetleg már mással is, hogy ilyen hamar jelentkezzenek terhességi tünetek, vagy nyugodtan nyugodjak meg, hogy ezek nem e miatt vannak, ne éljem bele magam :)2016. márc. 8. 10:11
1/3 anonim válasza:
Ne éld bele magad, és várj a következő teszttel 5-6 napot.
Nekem semmi tünetem nem volt 5 hétig. 3 gyerekem van.
2/3 anonim válasza:
Pozitív teszt előtt is lehetséges tünet, de én kicsit korainak tartanám. 5 nap múlva kell megjönnie és már 3 napja tüneteket érzel, az nekem nem igazán jön ki. A peteérés utáni 6.-nap, de lehet később (ez sok mindentől függ ) kezdődik a beágyazódás, és amikor az megtörtént, akkor kezdődhetnek legkorábban a tünetek.
3/3 anonim válasza:
Igen, nálam is volt terhestünet. De azért ne éld bele magad, várj a teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!