Lehetseges a terhesseg verzes ellenere ugy hogy mar 1 hete verzek de? Tobbi lent
Figyelt kérdés
maskor mindig megjon es elso 2 nap eros , most mar egy hete verzek , hol jobban latszik , hol csak amikor torlom meg magam ! egy betet eleg egesz napra , es mikor cserelek inkabb barnas pirosas , sotetebb, nem tiszta ver ! tesztet januar 24 -en csinaltam ami negativ volt !2016. febr. 4. 17:38
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem, de ha úgy érzed, csinálj mégegy tesztet.
2/10 A kérdező kommentje:
meg azota is verzek
2016. febr. 14. 20:00
3/10 anonim válasza:
Akkor el kellene menni orvoshoz nem gondolod?
4/10 anonim válasza:
Szerintem is menj el dokihoz ne hogy méhenkivüli terheséged legyen vagy egyébb más. Mert ez elég hosszu vérzés azár mennyi is jön töled.
Szerintem nem vagy az.
5/10 A kérdező kommentje:
viszakell menjek jovo honapban , a prolaktinom nagy ,,,lehet emiatt is ???
2016. febr. 15. 09:24
6/10 mandiga válasza:
Szerintem sem normális, úgyhogy minél előbb menj vissza a dokihoz, ne várj. Bármi lehet, az orvos majd megtudja. Nem hinném, hogy terhesség, méhen kívülinél meg görcsölnél is.
A vérveszteség sem jó, mert elöbb utóbb vért veszítesz, mert ez nem normális.
8/10 anonim válasza:
Szia. 10 napig vereztem. Bementem a kórházba h nezzenek meg mitől lehet. Azonnal műtöttek. Ne jatsz az ilyennel. Mielőbb lásson orvos!
9/10 A kérdező kommentje:
jaj ,,,, utolso mivel mutottek ? :(
2016. febr. 15. 12:32
10/10 anonim válasza:
Annyit mondott az orvos higy rendellenes vérzés. Igazából semmi extra nem volt. Vagyis nem mondta. De nekem gyanús hogy azonnal műtöttek. Bár arra fogta hogy a vér veszteség miatt nagy bajom lehet. A szövettani vizsgálat is jó lett. Szval nem tudni miért volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!