Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, hogy előbb jelentke...

Van olyan, hogy előbb jelentkeznek a terhességi tünetek, mint hogy pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Tesztelel es negativ?

Nekem elozo terhessegemnel mar a nem vart elott napokkal jelentkezett a hanyinger, de en akkor meg nem gyanakodtam terhessegre, igy tesztet is csak a kimaradt menstruacio utan csinaltam.

Sokan mondjak, hogy csak a terhesseg 6-7. heteben jelentkezhetnek tunetek. Ez persze nem feltetlenul igaz :-)

2013. aug. 9. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz, ez ha kimutatja a pozitivat akkor kezd esz el hányni szédülni, nem pedig az 1. hétben minimum kell 3-4 hét a rosszulléteknek.
2013. aug. 9. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én amikor pozitívat teszteltem abban a hónapban már a 5.dpo-n éreztem,hogy ez a hónap valamivel másabb és pozi is lett a teszt (a mellem nagyon nagyon viszketett és égett,a ruha is alig ért hozzá fájt a bimbóm és szédültem)
2013. aug. 9. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kedves második válaszoló úgy látszik jósgömbbel dolgozik és még bele is lát a kérdezők, ill. válaszolók méhébe, ezért neki higgy!

Még azt is leírta, hogy nem igaz, amit itt mondanak és nyilván neki van igaza, minél harsányabb és határozottabb...

Az meg ezek szerint nem tényező, hogy a beágyazódás pillanatától termel a szervezet hormont, amit lehet, hogy nem mutat ki a teszt, de esetleg a nő észleli magán a változásokat... Ő megmondta, ez nem igaz, úgyhogy azt hiszem nincs is további vitaalap... Pfffff!!!!! Okoska!

2013. aug. 9. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
hat igen, ki milyen erzekeny ezekre a hormonokra, en nagyon, mert tenyleg mert megtermekenyites utáni napokban mar ereztem
2013. aug. 10. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a nem várt napján olyan gyomorégésre keltem, azt hittem kigyulladtam belülről....másnap irdatlan hányinger tört rám, és onnantól kezdve nem csökkent, hanem erősödött...nem várt másnapján teszteltem, vagyis 2 napra rá, és a csík szinte ugrott a helyéről, olyan 2 csíkosat teszteltem...szóval én már előtte rosszul voltam....de kinek milyen a szervezete....
2013. aug. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!