Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idon tuli pozitiv teszt. Volt...

Idon tuli pozitiv teszt. Volt valakinek mar ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap csinaltam tesztet ami negativ lett,akkor megneztem es le is raktam,de nem reggeli pipibol csinaltam,este mikor el akartam dobni megneztem es halvany rozsaszin csik jelent meg rajta. Volt valaki akinek ilyene volt?

Holnap ujramegprobalom,de mar nagyon turelmetlen vagyok,es meg felek hitegetni magamat:(

#idon tuli pozi teszt
2013. aug. 7. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, nekem volt ilyen, de nem éltem bele magam a dologba inkább. Három nap múlva megismételtem, azonnal megjelent a második csík is. Reggeli első pisiből csináld.
2013. aug. 7. 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszodat,holnap reggel csinalok masikat,es nem elem bele magam mert felek csalodni fogok.:(
2013. aug. 7. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de én nem bírtam ki még 1-2 napot! :-) Amikor este láttam, csináltam mégegyet. Egyébként tuti nem hagyott volna nyugodni a dolog. + lett, bár halványan, de biztosan. :-)
2013. aug. 7. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
csak 10 percen belül értékelhető. gyakran van időve száradási csik, nem egy nő járt igy és azt hitte baba van pedig nem. Csinálj másikat 1-2 nap mulva és kiderül.
2013. aug. 7. 13:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Az én időn túlim 20 hónapos és jelenleg nyomja a szunyát!

Szurkolok! :)

2013. aug. 7. 14:48
 6/11 A kérdező kommentje:
De jo ezeket hallani:) koszonom szepen a szurkolast:)
2013. aug. 7. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
mi lett??
2013. aug. 8. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is az első tesztemen kb másfél óra mulva lett egy über halvány csík és mindkét gyerköcnél igy volt,tudtam hogy baba:)

Az egyik időntuli már 10 éves kiscsaj a másik pedig 4 hós,ő is lányka:D

Szóval....hajrá:)

2013. aug. 8. 14:57
 9/11 A kérdező kommentje:
A mai tesztem negativ lett:(igaz ez mar masfajta volt,de a mensiig meg van 3napom,de ma mar elkezdett fajni a hasam mint mensi elott,szoval szerintem meg fog jonni:(
2013. aug. 8. 18:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja es persze nektek gratulalok:)
2013. aug. 8. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!