Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez terhesség vagy más?

Ez terhesség vagy más?

Figyelt kérdés

Novemberben 28. napra jött meg a menstruációm, 3 napig tartott rendesen utána 2 napig kevés vérzés. Decemberben 29. napra jött, 4 napig rendesen és utána 2 napig barnáztam. Ezután pár nappal volt egy negatív tesztem. Azóta gyakori vizelési ingerem van illetve megjelent egy halvány barna linea nigra csík is. A ciklusom 23. napján vagyok most.

Ezek terhességre utalhatnak vagy csak elszállt valami hormon?

(Tesztet még nem csináltam mert még korai)

tegnap 17:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem, hogy a menstruáció és negatív teszt ellenére miért gondolod, hogy terhes vagy?
tegnap 18:05
 2/27 A kérdező kommentje:
Mert gyakori vizelési ingerem van, linea nigra megjelent és érzékenyek a mellbimbóim.
tegnap 18:06
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
A ciklusod 23. napján egy érzékeny teszt már kell, hogy mutassa. Legalábbis nekem mensi elött 7 nappal már halvány pozi volt. Barna csík a köldöknél, ilyen korai szakaszban mikor még terhességről sem beszélünk, nem szokott kialalulni.
tegnap 18:07
 4/27 A kérdező kommentje:
És az alhasam is kiemelkedik, ami eddig szerintem nem volt ennyire feltűnő.
tegnap 18:07
 5/27 anonim ***** válasza:
*Kialakulni
tegnap 18:08
 6/27 A kérdező kommentje:
Okozhatják a vonalat hormonok?
tegnap 18:08
 7/27 anonim ***** válasza:
94%
A linea nigra a második trimeszterben jelenik meg, ahogy 12 hétig a méh sem emelkedik ki a medencéből.
tegnap 18:09
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
A vonalat hormonok okozzák, de tudtommal csak terhes nőknél. 8 hetes vagyok és nekem már megjelent.
tegnap 18:11
 9/27 A kérdező kommentje:
Szerintem 12 hetes nem lehetek mert volt 2 normális menstruációm
tegnap 18:11
 10/27 A kérdező kommentje:
#8 8 hetes, neked mikortól látszik? És halvány vagy már erőteljes?
tegnap 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!