Ez terhesség vagy más?
Figyelt kérdés
Novemberben 28. napra jött meg a menstruációm, 3 napig tartott rendesen utána 2 napig kevés vérzés. Decemberben 29. napra jött, 4 napig rendesen és utána 2 napig barnáztam. Ezután pár nappal volt egy negatív tesztem. Azóta gyakori vizelési ingerem van illetve megjelent egy halvány barna linea nigra csík is. A ciklusom 23. napján vagyok most.
Ezek terhességre utalhatnak vagy csak elszállt valami hormon?
(Tesztet még nem csináltam mert még korai)
tegnap 17:59
11/28 anonim válasza:
Halványan, ugy 2 napja tűnt fel, viszont mivel menstruáltál nem hinném, hogy több hetes terhes vagy.
12/28 A kérdező kommentje:
És a gyakori vizelési inger? Lehetséges hogy az egészet hormonok okozzák?
tegnap 18:17
13/28 A kérdező kommentje:
Illetve neked már kiemelkedik az alhasad?
tegnap 18:20
14/28 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy 12 hetes vagy, hanem azt hogy egyáltalán nem terhességi tünet, hogy kiemelkedik az alhasad 🤦🏼♀️főleg nem a 3. héten, ahol nagyon max járhatsz.
15/28 A kérdező kommentje:
#14-es rendben,értem nem is azért írtam. Csak össze vagyok zavarodva. Mert akkor a vonal meg a gyakori vizelési inger miért van?
tegnap 19:37
16/28 anonim válasza:
Ez mind hormonális dolog. Akár a gyakori vizelési inger is lehet az. A vonal meg második, vagy inkább harmadik trimeszterben jön elő. Hogy nálad előzött, minden bizonnyal vki hormonális problémára utal.
17/28 anonim válasza:
Nekem pl van egy vékony barna vonal a köldököm és a szeméremdombom között, akkor is volt, mikor nem voltam terhes. De gondolom erre azt írnád, hogy neked fixen most jelent meg. Amúgy 22-én ugyanezt a kérdést kiemelted, de miért? Akkor pl még 23-án elmehettél volna nőgyógyászati ügyeletre, ha ennyire aggódsz vagy egy sürgősségi vérvételre.
18/28 anonim válasza:
Te az vagy aki 3 hónapja terhesnek hiszi magát..szerintem évekig itt ragadsz és olvashatjuk, hogy már az 50. Héten tartasz ilyen olyan tünetekkel, és terhesnek hiszed magad.... komolyan nem unod?
19/28 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az
tegnap 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!