Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

November végén volt a menstruációm, utána volt egy kis műtétem altatással. Biztosan volt ovulációm (nyák, méhszáj, hőmérséklet), ekkor együtt voltunk a férjemmel, de nem ment el bennem, viszont mondta, hogy jött valami.

Nem foglalkoztam kifejezetten ezzel, mert oat szindrómája miatt januárban lokbikra készülünk.

A menstruációm tű pontos mindig, 26 napos. Az elmúlt 2 évben sose késett. Nem volt különösebb stress ebben a hónapban. Nincs terhességi tünetem, de 2 napja késik.

Nem úgy fáj, ahogy megszokott jönni, hanem a derekam szakad le. A mellem menstruáció előtt érzékeny szokott lenni, most semmi.

A méhszájam fent van, kemény és zart. A hőm ovuláció óta 36,85-36,95.

Lehetséges, hogy összejött volna?

Ma álltam a rossmamban a tesztek előtt, de nem tudtam megvenni. Annyi negatívat láttam már.

dec. 23. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos az ovud, magas a hőd legalább 17 napja, akkor jó eséllyel terhes vagy. De azért egy teszt kicsit megbízhatóbb lenne, mint a tippelgetés...
dec. 23. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj. De a terhességnél a méhszáj puha. Mensinél kemény.
dec. 23. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt én nem tudom, hogy lehetsz-e terhes, de ha nem jön meg(bármiért), akkor ezen fogsz kattogni egész karikor. Nem sok értelme volt otthagyni azt a tesztet. Otthon is hagyhattad volna felhasználatlanul. Ha lombikra készültök, egyszer úgyis aktuális lesz.
dec. 24. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi lett veled? A hő csak utólag igazol. Menzesz napján esik le néha csak, előtte még nem. Szóval nálam semmit nem jelent. Most elkezdett esni szépen, így nem lettem terhes. Termékenységtudattal védekezünk, azaz pozitìv ovulációs teszt után és 3 nap hő emelkedés után már nem védekezünk. Ez összesen 7-10 nap a hónapból,máskor is csak megszakítással. Sosem lettem terhes.27-36 naposak a ciklusaim.
dec. 26. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: azért ez nem túl okos így:D

Pozitív ovulációs teszt után ált. 1 nappal van ovuláció, ellenben a hímivarsejtek 3 napig élnek.

Tehát vasárnap voltatok együtt, hétfőn pozitív a teszt, kedden van ovuláció, akkor a vasárnapi együttlét még bőven jó a terhességhez...

dec. 26. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Hőmérőzést is csinálok utolsó oda volt írva... plusz annyira bedagad a mellem 3 nap egyértelmű hő emelkedés után, hogy az is egyértelmű jele annak hogy túl vagyok rajta. :D Nyilván tudom, hogy 24-72 óra a tüszőrepedésig pozitív LH teszt után. Mire bedagad a mellem, mindig irtó negatív lesz a teszt.
dec. 26. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Oké, hogy utána már szexeltek, de azt írtad, hogy "a pozitív ovulációs teszt után" már nem védekeztek.

De ha a pozitív ovulációs teszt ELŐTTI napon szexeltek, abból bizony lehet gyerek. Mi nem értehtő?

dec. 26. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja bocs, én vagyok fáradt:D
dec. 26. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ezzel az a nagy helyzet, hogy egyénfüggő. Van, aki 1 megszakításból terhes lesz, más meg eseményutánival is. Nekem volt eseményutánim is, 3 nappal hozta csak előre az első mensim utána, de annyi. Én megszakításos védekezésből nem tudok teherbe esni, sem igazolt PÉ vége utána a luteális szakaszban. Lehet, hogy direktben sem fog menni a babásodás. De egyelőre még nem akarunk. Meglátom!
dec. 26. 18:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, babánk lesz!!! Nagyon hihetetlen!
jan. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!