Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napokkal ovuláció előtti...

Napokkal ovuláció előtti együttlétből valóban sikerülhet?

Figyelt kérdés
Vagy ez teljesen egyéni? Vagy a 2-3 nap az azért még elég valószínű?
ma 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyéni. Mondjuk a 2 nap az egészséges pároknál elég valószínű hogy sikeres lehet.

De van olyan app, ami írja a valószínűséget minden napra. (nyilván ez csak statisztika a felhasználók adatai alapján) Talán a femometer az.

ma 08:34
 2/4 anonim ***** válasza:

2-3nap még esélyes. 4-5nap már pici az esély. De ugye soha nem lehet előre tudni, mikor is lesz tüszőrepedés. Lehet pont hamarabb lesz, mint gondolná az ember.

Az más, ha lh teszt miatt tudod, hogy túl hamar voltatok együtt. 5 nappal hamarabbinál már lehet kicsit reménykedni, de az tényleg ritka, ha annyit kibírnak a spermiumok...ez inkább a nem lehetetlen kategória, de pl én nem reménykednék. Minél közelebb vagy az ovuhoz, annál nagyobb az esély. Ovu után viszon már 2 nappal szinte alig van esély. Ezt sem árt tudni.

ma 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
2-3 napnál simán. Leírom, nekem hogy volt, mert ha nem velem történne, én se hinném. Mindig ovuteszteltem. Az utolsó hónapban az egyetlen próbálkozás után 3 nappal még negatív volt. Mivel a próbálkozás ciklusnapján vagy max.1nappal később+ szokott lenni, el is könyveltem, hogy abban a hónapban nincs ovum☹️ Akkor fogyott el a teszt és nem vettem többet, mert már úgyis mindegy, későn lenne. (Elrakni se lett volna érdemes, mert utána műtétre készültem, az után meg lombikra.) Szóval minimum 5 nappal később volt, az orvosok szerint korai méret alapján 7. Éppen az ágyában nyűglődik 😁
ma 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
ma 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!